Är Jonas en Tiger? Ta ingen skit, Madeleine!

Skvallerblaskorna är som blodhundar! Suger på vilken köttbit som helst som kommer i dess väg

Det är läskigt med media. Kan visst fälla vem som helst. Skriverierna om Madde och Jonas gör bara saken sämre. Han jobbar mycket och hon vet kanske inte riktigt vad hon ska syssla med. Vad hon ska fylla sin tid med. Om Madeleine vore uppfylld av en lust att skriva eller måla t ex, att skapa vore det inga problem. Att Jonas jobbar mycket det måste man förstå. Han ska göra karriär och tjäna pengar. Han ska leva upp till måttet att vara värdig en prinsessa. Han kan inte som Daniel Westling ge upp allt och bli en ”kung” vid sidan av drottningen to be: Victoria. Kungafamiljens anseende är på nedgång och en sån här affär gör inte saken bättre.

Om det här med Tora, 21 år, från Norge är sant eller inte kan vi ju inte veta. Hon verkar dock vara en som vill synas och viker ut sig i norska Se & Hör. Finns det fler bimbos där ute som media kan skriva om kan man undra. Kan vem som helst kliva fram och påstå saker? Är allt som skrivs i media sant? Nej, det är det inte. Det måste man komma ihåg. Håller med Lena Mellin att Madde inte ska ta någon skit. Men om Jonas jobbar mycket och dessutom festar med andra på sin lilla fria tid förstår jag Madeleine. Hoppas paret hittar tillbaka till varandra och akterseglar alla mainstream-medias hyenor. Och enligt hovet är dom fortfarande förlovade.

Uppdatering: Tora är en tjej som alltid vill synas. Motivet var pengar. Undrar hur mycket hon fick. Min sympati får hon i alla fall inte.

AB Expr

…….

Detta inlägg publicerades i Människor och märktes , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

15 kommentarer till Är Jonas en Tiger? Ta ingen skit, Madeleine!

 1. Det sägs att dom inte var tillsammans just då förra påsken var det väl, så det kan absolut vara sant. Och de båda flickorna är ju lika som tvillingar nästan så han tröstade sig väl med en likadan. Kanske svårt att fästa sig vid en prinsessa för något vanligt liv får han ändå aldrig leva då.

  Jag tror det här gynnar kungahuset för då ser ju folk att dom är en vanlig familj med vanliga problem. Inte något upphöjt. Den schablonbilden är på väg bort precis som att den försvann för gott väl med Mette Marit i Norge.

  Jag tycker att vi ska ha kungahus. Det är inte bättre med president. Jag gillar de traditioner som följer med ett kungahus. Himla kul med prinsessbröllop i år.

  Gilla

 2. Helena Palena skriver:

  Ann Helena: Ja, visst är det kul. Nä, jag tror inte det här gynnar kungahuset. Dom ska inte vara så vanliga – dom är ju kungliga. Fast dom är ju bara människor. Klart det måste vara svårt att vara gift med en kunglig. Ett vanligt liv blir det inte. Nej.

  Vi kanske syns i yran på stan när Vicotira gifter sig. Tänk, om vi kunde träffas och ta en bärs eller nå´t!

  Gilla

 3. antonia skriver:

  Enligt radion (Lotta Bromen som är själv inbjuden till bröllopet) så är det sant.
  Klart är man otrogen redan innan bröllop, så blir det inte bättre sen heller. Sen undrar jag varför inser inte dessa människor att sanningen alltid avslöjas? För det gör det. Vad är grejen idag med äktenskapet? Vad har den för funktion? Det är bara en massa rosa lögner inför prästen. Vilken sätt att börja en samvaro egentligen. För ingen av deltagande kan väl tro på ett ögonblick så ska det va…

  Gilla

 4. Helena Palena skriver:

  Antonia: Litar inte på Lotta heller. Men man kan tycka att Jonas som är till åren nu borde ha rumlat av sig innan han stadgade sig. Men man är visst barn jättelänge nu.

  Gilla

 5. Antonia skriver:

  Vissa är nog barn tills de åker fast. Om och om och om igen.
  Jag tror på rykten. Ledsen.

  Gilla

 6. Ewa skriver:

  Jag känner verkligen med Madeleine när jag läser om dessa så kallade rykten. Jag känner någonstans inom mig att de är sanna. Om de var lögn hade det inte varit någon konst för Jonas att rakryggad dementera. Madeleine hade ju redan
  anat att något inte stod rätt till och en kvinnas
  intuition brukar stämma.
  Ingen man/kvinna vill gifta sig med en otrogen
  partner. Det är att nedvärdera sig själv.
  Vi är människor med en själ som inte ska kränkas.
  Du är värd en reko man, för de finns!
  Jag är övertygad om att han dyker upp
  snart. Bara lugn!

  Gilla

 7. Helena Palena skriver:

  Antonia: Ja, kanske det aldrig finns en rök utan eld.

  Ewa: Kanske är dom sanna. I så fall får vi hoppas att Madeleine hittar sin prins till slut. Nej, ingen vill vara ihop med en som inte är ärlig och som vänstrar. Det största sveket.

  Gilla

 8. Thomas skriver:

  Det påverkar knappast kungahusets anseende, eller för den Madeleines. Däremot har det väckt upp debatten om monarki eller republik igen. Och det är en bra debatt, oavsett vad vi bestämmer oss för. Måhända är det dags för folkomröstning i frågan?

  Däremot påverkar det Jonas, som vare sig det är sant eller inte nu betraktas som en festarkille som knullar runt.

  Men… Hur förvånad kan man bli? Stilig festarkille som har pengar och är ihop med en prinsessa… Han torde få freda sig från damerna med påk när han går på krogen. Om en sådan kille går på lyxiga uteställen och festar utan sin flickvän så är det just i syfte att få ligga. Svårare än så är det inte.

  Gilla

 9. Helena Palena skriver:

  Thomas: Nä, svårare än så är det inte. Dock tycker jag han borde ha rumlat av sig. Ska han aldrig bli vuxen?

  Gilla

 10. Znogge skriver:

  Otrohet är i princip alltid något som tär på en relation. När tilliten rubbas är det inte lätt att gå vidare. Kunglig eller ej… Jag hoppas verkligen att Madeleine tillåts att fatta ett eget beslut utan påtryckningar som har sitt ursprung i konvenansen.

  Gilla

 11. Arbetaren skriver:

  Det låter som om tanterna läst för många kärleksromaner om riddare och princessor i sin ungdom (och kanske för många tantsnuskromaner i mogen ålder). Nej, det är nog dags att växa upp och sluta sukta efter den vita riddaren som ska komma som en stormvind in i era liv. Det är dags för Madeleine att börja göra lite nytta i sitt liv. Skaffa sig ett riktig jobb och börja betala skatt som alla andra medborgare (inkl. Jonas) istället för att leva som en parasit på samhället år efter år. Så länge hon inte bidrar till samhället förtjänar hon heller ingen trohet.

  Gilla

 12. Helena Palena skriver:

  Znogge: Om det nu är sant så är det förskräckligt för Madeleine. Hon har ju blivit chikanerad inför hela folket. Kan inte vara kul

  Arbetare: Nej, inget tantsnusk här inte. Det är livet. Det är mannen och kvinnan och det eviga dramat. Alla drömmer om lyckan.

  Gilla

 13. livsglimtar skriver:

  Igår när jag läste Aftonbladet så hade de första sidan om det hela och 7 sidor inne i tidningen, jag bara ruttnade och de ska kalla sig tidning?
  Sånt här blir jag bara förbannad på och tycke att det är skamligt så de håller på. Nä, Aftonbladet kan ta sig i brasan rena skvallertidningen.

  Men dig önskar jag en trevlig helg.
  Kram

  Gilla

 14. Helena Palena skriver:

  Maggis: Det var ord och inga visor! Hur media har blivit. Kvällspressen är värre än Svensk Damtidning. Men man tjänar pengar på vår nyfikenhet. Sorgligt men sant.

  Gilla

 15. ElecMus skriver:

  Блог супер, все бы такие!

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.