Prinsessan Madeleine i skuggan av sin syster! Vill ha allt ljus på sig

Barnen i kungafamiljen börjar bli till åren. De är moderna och får barn sent. Har dom otur blir det inga barn. Man kan inte planera allt. Vi får verkligen hoppas att det kommer barn. Så kungen och drottningen får barnbarn. Livets efterrätt.

Kanske lillasyster Madeleine är trött på att leva i skuggan av sin syster. Hon kanske också är trött på att Jonas Bergström jobbar så mycket. Hon vill ha all hans uppmärksamhet. All sol på sig. Skulle tro det. Han i sin tur vill ge järnet på advokatkontoret. Han verkar fed up och vill kanske gömma sig. Han har anlagt skägg. Madeleine är så lik prinsessan Sibylla – kungens mamma. Kungen är lik Sibylla och Madde lik honom. Madde är den ende som är ljus och har blå ögon. Undrar om hon är kungens ögonsten? Nästa år kanske det blir ett bröllop i stor stil där Madde och Jonas får spela huvudrollen. Vi får hoppas det för det är ett vackert par.

Uppdatering: Det blir nog inget bröllop för enligt Expressen vill Madeleine inte ens synas på bild med Jonas. Igårkväll satt hon på krogen Prinsen med väninnan Ellen Stendahl medan resten av kungafamiljen firade Margrethes 70-årsdag i Danmark.

Expr AB SvD

…….

Detta inlägg publicerades i Människor och märktes , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

11 kommentarer till Prinsessan Madeleine i skuggan av sin syster! Vill ha allt ljus på sig

 1. Helena Palena skriver:

  Silvia var 33 år när Victoria föddes. Hon födde tre barn inom ramen av fem år. Hon var 39 år när Madeleine föddes 10 juni 1982.

  Gilla

 2. Antonia skriver:

  De är ju kungliga, så nog förtoras det mesta. Och skägget klär verkligen inte honom. Ser ut som en uteliggare av något bättre kvalité.

  ( ligger i influensa. Huvudvärk muskelvärk och feber. Helt utslagen och orkar inget. Och smärtan hugger här oc var).

  Gilla

 3. Helena Palena skriver:

  Antonia: The barb – skägget är ett tecken på han vill ha en förändring.
  Visst förstoras allt men snacka media tjänar pengar på det hela. Multum. Vilket samarbete.

  Gilla

 4. Äsch det går nog ingen nöd på dom, säger jag som är storasyster… ska bli kul med bröllop i sommar, på samma dag som prinsessornas mamma och pappa gifte sig och som av en händelse gifte jag mig då också, samma dag, men det höll inte. Bättre att vara sambo som jag har varit nu i tja det är väl omkring tjugosex år eller så, minns när vi blev ihop men inte när vi flyttade ihop riktigt… nästa vinter har vi varit tillsammans i 27 år. 🙂

  Gilla

 5. Helena Palena skriver:

  Ann Helena: 19 juni 1976 var min son nästan två månader (han som senare skulle gå på samma lekis som prinsessan Victoria). Min man och svåger och ett gäng var på stan och kollade. Jag satt hemma med babbyn. Ammade. Tittade på TV. Jättefint!

  19 juni verkar vara ett magiskt datum eftersom Victoria valt den dagen.

  Jag tror vi åker ner till Stockholm och kollar på brudparet. Jättekul!

  Gilla

 6. Znogge skriver:

  Jag tror inte att det handlar om allt ljus på sig. Madeleine är säkert sedan barnsben väl införstådd med sin roll. Tvärtom så tycker jag det är bra att de väntar om de inte är säkra på varandra.

  Gilla

 7. Helena Palena skriver:

  Znogge: Självklart! Men varför förlovade dom sig i första rummet kan man undra.

  Gilla

 8. tobbe skriver:

  Bättre om dom skiter i det. Kom att bli nog tjatigt med Victorias bröllop. Det kommer att ta veckor innan det finns riktiga nyheter att läsa.

  Gilla

 9. AlNabone skriver:

  Kungen och hans familj är Sveriges största socialfall, en utdöende ätt och förmodligen kommer snart kungar och drottningar sälla sig till historien. Dessa dinosaurier från fornstora dar hör inte hemma i det moderna samhället där allt fler tittar på den glamour de aldrig betalt en egen krona för i hela sitt liv…

  För folk som dagligen, årligen och i hela livet sliter häcken av sig för att få vardagen att gå runt med amorteringar och skjutsande av barn till och från skolan och samtidigt hinna med karriär så är det en skymf att beskåda hur vissa kan glida omking med gulsked i munnen hela livet och syssla med exakt vad de vill. Är de less på Sverige så bokar de direktionsplanet och flyger till soldränkta stränder eller som prinsessan Madde… Till New York för hett umgäng med Henke Lundqvist…

  Så kan det gå… 🙂

  Gilla

 10. Helena Palena skriver:

  tobbe: Ja, hur dom kunde planera två såna stora bröllop efter varandra är en gåta. Men, kanske för att dom vill att det ska gå undan så dom kan skaffa sig barn.

  Al Nabone: Vi kanske ska göra som Göran Hägg föreslagit i en ny bok: Välja kungen! Så att det inte ärvs. Den som lever får se.

  Gilla

 11. Calle på spången skriver:

  Jag har aldrig gillat den blivande fru Bergström. En bimbo och ett bortskämt våp. Minns hur hon himlade med ögonen under nobelpristagarens Hetha Müllers tal senast.

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.