Stänger butiken ett tag

Det kommer att bli tunnsått med inlägg här framöver. Ska ägna mig åt annat ett par veckor. Under tiden får ni botanisera i mina boxar. Alltid hittar ni väl något som kan passa. Så jag kanske inte hinner komma och fika hos er lika mycket. Have a nice life! Eller, ha det bättre än bäst!

…….

Detta inlägg publicerades i Kuriosa och märktes , , , , , , . Bokmärk permalänken.

9 kommentarer till Stänger butiken ett tag

 1. Ha det så skönt och gott själv och så hörs vi av sen!

  Gilla

 2. Helena Palena skriver:

  Ann Helena: Yes, we do!

  Gilla

 3. livsglimtar skriver:

  Njut lite för mig med för jag antar att det är solen du har stämt träff med.
  Kram ha det så bra

  Gilla

 4. Znogge skriver:

  Ha det riktigt skönt!

  Gilla

 5. Penumbra skriver:

  På Internationella kvinnodagen har jag fölade kommentar:

  Internationella kvinnodagen, så som feminismen, är ett kommunistiskt påhitt som sakta men säkert har anammats av andra politiska inriktningar i Sverige. Idag tävlar vänsteralliansens politiker med de borgerliga i feminism. Idag kan man hitta några av de värsta feministerna bland de borgerliga.

  Det nya är att även de moderata liberalerna har anammat eländet. Speciellt märks det hos de Nya Moderaterna som är en stark kontrast till det gamla gänget. Det är en bedrövlig syn.

  Det saknas ett riktigt högeralternativ i dagens svensk politik vilket vi har vår intellektuella elit att tacka för, som effektivt har manövrerat ut alla samhällsidéer som kan förknippas med högerpolitik. Till detta har vi en socialistisk eller vänsterliberal politikerelit som köper sig makt genom att erbjuda generösa socialersättningsvillkor till den stora massan, till priset av världens högsta skatt. Och, inte att förglömma, en vänsterorienterad journalistkår som ser till att ”knyta ihop säcken”.

  Så länge medborgarna är under dessa tre gruppers kontroll finns ingen ljusning i tunneln. Vi får lära oss leva under feministernas ordning, ta emot fler invandrare än vad vi förmår ta hand om, leva med en ökande och allt grövre brottslighet, fostra fram nya generationer ungdomar som ger blanka den i utbildning och jobb men älskar att slåss på gator och torg, och värst av allt – lära oss stå ut med en sjunkande samhällsmoral.

  Jag säger inte grattis till kvinnorna idag.

  Istället tänder jag ett symboliskt ljus till minnet av alla de miljontals barn som aldrig fick födas utan avlivades pga feministernas egoistiska och hänsynslösa syn på graviditet och barnafödande. Resultat, bara i Sverige: 38.000 aborter, på ett enda år, motsvarande 25% av alla graviditeter eller 1 av 4 blivande svenskar. Den framtida domen för ett sådant besinningslöst mördande av människor blir hård, även om det handlar om människor i det allra första livsstadiet.

  Gilla

 6. Helena Palena skriver:

  Howdy everybody!

  Penumbra: Du har ratt! Vi har inget hogeralternativ och kvinnorna ar grundlurade! Aterkommer! Tittar bara in och kollar min lilla blogg sa den inte dor sotdoden.

  Gilla

 7. Penumbra skriver:

  Jadå Helena, jag håller koll på din blogg. Ha ingen brådska hem. Vintern ser ut att fortsätta till åtm den 20 mars (enl dagens långtidsprognos). Jag passar på att konstatera att klimatmötet i Köpenhamn, före jul, har visat sig vara otroligt effektiv – kanske lite för effektiv. Ska bli intressant att se om våren kommer lagom till midsommar…. 😉

  Gilla

 8. Linda skriver:

  Trevlig resa!

  Väntar på att du öppnar butiken igen =)

  Gilla

 9. Josef Boberg skriver:

  Nu är Du väl snart på G igen ❓ – tror Josef B. 😉 🙄

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.