Let´s dance! Let´s have sex!

Tror ni att Gudrun Schyman har plockat några röster åt Fi på sitt dansande inför det kommande valet i höst? Det tror inte jag. Men vilken gratis support hon har fått. Vilken reklam! I mellansnacket har hon ju puffat lite då och då för feminismen. Men det hjälper inte. Fi hamnar under strecket.

*****************
Många ser fram emot sin pension för då ska dom fiska och satsa på sitt frimärkssamlande. Men Kapten Klänning – Göran Lindberg – skulle tydligen satsa på sitt underliv – på sin drift. Han nekar dock till allt. Tänk att vara nybliven förtida pensionär – 63 år – och sitta häktad. Han ser bra ut och har pratat sig fördärvad för jämställdheten. Vilken mysko man! Undrar om han är en sån som vill dominera. Kanske har lite sadistiska drag till och med. Han har blivit åtalad för koppleri också. En hallick med gang-bangs på agendan? Såna står inte högt i kurs. Undrar om han skäms? Den som lever får se vad den dömande makten kommer fram till.

…….

Detta inlägg publicerades i Människor och märktes , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

13 kommentarer till Let´s dance! Let´s have sex!

 1. Antonia skriver:

  Och självklart hävdar han att han är oskyldig. Precis som alla bovar han har tagit hand om. Alla är så oskyldiga.

  Gilla

 2. Helena Palena skriver:

  Antonia: Undrar hur han mår? Måste må pyton. Men han kanske har mage av stål. Han måste ju ha vetat vad han sysslade med och att han kunde åka fast. Han är ju polis.

  Gilla

 3. Fairymary skriver:

  Jag till hör Gudrun Schymans fan club. Jag ser henne som en begåvad, trovärdig, modig, levande människa och entusiasmerande politiker. Jag är imponerad av hennes insatser i Let´s dance …jag har inte sett alla danser men några.

  Om hon vunnit röster på det kan jag inte bedöma men de flesta politiker säger att uppmärksamhet är bra….

  Gilla

 4. Helena Palena skriver:

  Mary: Klart uppmärksamhet är bra. Nej, hon tillhör inte mina favoriter. Hon har alldeles för sträckt hals efter makt och rikedom. Dessvärre.
  Nej, Fi kommer aldrig in i riksdagen.

  Gilla

 5. livsglimtar skriver:

  Hon inte heller min favorit fast jag har hört av en vän som träffat henne mer privat att hon är trevlig vilket jag också kan tänka mig att hon är. Men Fi kan gå och lägga sig enligt mig, vill inte ha fanatiker med makt som huvudintresse å kvinnors vägnar.
  Snuskgubben hoppas jag de låser in för alltid och gärna med vanliga fångar som kan ge fanstyget en propp eller varför inte en taskspark? Men han kommer nog att placeras där andra sådana sitter för att kunna leva ett så fint fängelseliv som möjligt tillsammans med pedofilerna.

  Gilla

 6. Znogge skriver:

  Jag tror inte heller att Gudrun Schyman har plockat så många röster åt sitt parti men kanske åt sig själv som människa!

  Från att berusad ha kissat på en bio till att valsat sig hem hos halva svenska folket har hon lyckats. Bättre än många andra! Bättre än många andra politiker dessutom som valsar på annat sätt…

  Göran Lindberg däremot… Förakt är bara förnamnet!

  Gilla

 7. Antonia skriver:

  Gudrun är intresserad av bara en sak. Att synas. Hennes ideologi går inte alls ihop med hennes handlande. Men hon är duktig på att förvirra människor så att dem inte märker det.
  Hon gör inget utan ekonomisk vinning heller. Leve vänsterpartiet och dess ideologi.
  Men framförallt är hon för ideologi, i praktiken vill hon ha rikedomar.
  Återigen en politiker som gärna talar med kluven tunga.

  Gilla

 8. Helena Palena skriver:

  Maggis: Nä, vill inte heller ha en kvinnomaffia med vänsteråsikter som ska styra mig. Då ska väl barnen tas direkt från BB och bo dygnet runt på dagis. Som i Kina ungefär. Taskspark – det var nästan lite taskigt mot karln. Det är ett kul ord. För man riktigt känner hur ont det ska göra fast man inte har ett sånt paket. Men man har väl stött i blygden i unga år på cykelramar så lite hum har man allt. Jävlar så ont det gjorde!

  Znogge: Håller med! Hon har plockat lite mänskliga poänger men det kommer man inte in i riksdagen på.

  Antonia: Kluven tunga och mycket sträckt hals efter makt.

  Gilla

 9. Penumbra skriver:

  Gudrun Schyman får säkert problem med 4%-gränsen. Hon når väl inte ens 1%. Men det är en liten tröst. Både det borgerliga och, i ännu högre grad, det socialistiska blocket har tillräckligt många feministiska fanatiker i sina led för att kvinnors ”speciella” behov ska var tillgodosedda för lång tid framöver framöver (och för att vi ska fortsätta ta livet av ca 38.000 ofödda barn om året utan några som helst samvetskval).

  I det avseendet rekommenderar jag bloggen Genus Nytt: http://genusnytt.wordpress.com/

  Beträffande den patetiske ”Kapten Klänning” har jag redan sagt att hans, och hans offers, olycka består i att det inte längre finns någon moralfostran av män värt namnet. Han hade behövt en ideologi, en tro, som disciplinerade honom och satt i själen som motvikt mot hans aphjärnas instinkter. Men man behöver inte gå långt ifrån hans bedrifter för att finna fullt lagliga aktiviteter i samma anda – många sexpartner, partnerbyten, piskor och läder… fast då karaktäriseras det som ”uttryck för livsglädje”. Moraliska förfallet är dock ett faktum och processen kommer att gå långt innan samhället vaknar, men då brukar det i regel vara för sent.

  Gilla

 10. Antonia skriver:

  Antingen såg jag i syner eller så drömde jag, men jag är helt säker på att jag såg ditt barnbarn i bloghuvudet sk header.

  eller?…….

  Gilla

 11. Helena Palena skriver:

  Penumbra: Aphjärna var kul!

  Antonia: Det var inte mitt barnbarn. Hon heter Moa och är min mans brors sons dotter. Dom hälsade på och jag fick henne att somna i kattkorgen. Skulle tro att hon är 6 år idag.

  Gilla

 12. Antonia skriver:

  Skönt att jag inte hallucinerade. För du tog bort bilden sen?

  Gilla

 13. Helena Palena skriver:

  Ja, jag tog bort den. Passar nog inte med barnbilder hos mig. Bättre med kor.

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.