Vem läser här?

Ja, men det gör ju du! Ungefär lika kul som han som satt på dass. På dörren stod det något inkarvat. Väldigt små bokstäver. Så han fick ställa sig upp och läste: Står du upp och skiter!

Är det någon som kan förklara varför wordpress gjorde om till Startsida på kontrollpanelen? Och vad det är för skillnad på det och sista inlägg. Kommer man till startsidan kommer man ju till sista inlägget. Eller hur? Så varför räknas det olika.

…….

Detta inlägg publicerades i Kuriosa och märktes , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

13 kommentarer till Vem läser här?

 1. Kan inte förklara någonting är teknisk idiot… 😉 märkligt att jag klarar att blogga, kan inte förklara det heller…

  Men jag har fixat länken på min blogg, som inte funkade 🙂 och jag är ännu mer upprörd (apropå Grekland) för jag har nyss haft ett långt samtal med en kusin, som är lite äldre än jag och hört hur mycket elände som fanns i vår släkt, när vi var små. Och som jag inte visste om.

  Fan vi lever på en historisk kollektiv lögn i det här landet, om att vi har det så bra, medan i själva verket har nästan alla länder ute i Europa det bättre.. särskilt pensionärerna. Och samtidigt sitter grekiska pensionärer och njuter sitt otium på EU:s bekostnad… vid det knallblå Medelhavet och ingen vinter har dom knappt.

  Varför ska vi vara så duktiga och ta hand om hela världen, men inte oss själva?

  Denna kusin har jobbat hela livet tills hon gick in i väggen, blev utbränd som hon säger i slutet av 1990-talet. Nu har hon en låg pension. Om hon hade levt i Grekland hade hon kunnat gå tidigare i pension och sluppit bli utbränd… gud vad vi är dumma i det här landet.

  Gilla

 2. Antonia skriver:

  Håller med Ann Helena.

  Mycket av förändringar är bra, men jag inte heller förstår det som händer på wordpress.

  Gilla

 3. Helena Palena skriver:

  Ann Helena: När det gäller bloggen klarar jag mig bra. Men skulle gärna vilja ha en datahacker vid min sida som kunde förklara alla finesser som jag inte använder. Vill fan inte ändra på något. Är rädd att allt ska försvinna. Men det gör det ju inte. Man borde lära sig lite htlm-kod. Ett litet tecken som inte ska vara där kan förvränga en hel sida. Det gjorde det en gång för mig en gång. Men jag hittade den lilla filuren och tog bort och så var allt som vanligt igen från att hela förstasidan och bloggrollen var kursiv.

  Visst är vi dumma i Sverige. Dumma, snälla och blåögda. Lättlurade. Vi är först med att infria alla EU-regler och direktiv. Innan dom ens är sjösatta. Portugiserna och grekerna skiter i alltihop. Dessutom får dom bidrag till att odla tobak. Hör visst till jordbruket!

  Grekerna ja! Får gå i pension när dom är 55 år. Man tar sig för pannan som Ian Wachtmeister brukar skriva. Men nu väntar bistrare tider för dom. Ska vi vara med i den där soppan så ska väl alla dra lika stora strån till stacken. Men Sverige pröjsar naturligtvis absolut mest. Nettobetalar som inte får något tillbaka. Gud vad Sverige är bra för EU! Men är EU bra för Sverige?

  Gilla

 4. Helena Palena skriver:

  Antonia: Och inte orkar man skriva till supporten heller. Men om man har 10 besökare till Startsidan och 10 till sista inlägget. Vad är det då man ser på Startsidan?

  Gilla

 5. Antonia skriver:

  Jag kollade en gång till. Jag förstår nog inte vad du syftar på. Jag hittar inte något om sista inlägget.

  Gilla

 6. Helena Palena skriver:

  Antonia: Vad heter ditt sista inlägg? Kolla på statistiken hur många som läst det. Och kolla sen på startsidan. Varför är det olika siffror. Startsidan för mig blir ju sista inlägget. I alla fall i min värld.

  Gilla

 7. Znogge skriver:

  Det får jag kolla upp… Ändringar ska i alla fall vara till det bättre!

  Gilla

 8. Helena Palena skriver:

  Znogge: Hoppas du fattar vad jag menar?

  Gilla

 9. Antonia skriver:

  Japp det stämmer, sista inlägget har lästs av 10 medan startsidan av 7.

  Men det kan vara så här. om man bara klickar på sista inlägget då är det bara den som kommer upp. Medan om man klickar t.ex på din bloggnamn som är ju Palena Inn då kommer startsidan upp därmed kan man se och skrolla i alla dina inlägg.
  Typ någon som ser dig i bloggrollen och vill till dig, eller som jag har bloglovin så att jag kan få i brevlådan direkt när du har en nytt inlägg, då klickar jag så att jag kommer till start så att jag kan kolla alla dina inlägg om nu skulle jag har missat nåt.
  Förstår du?

  Gilla

 10. Helena Palena skriver:

  Antonia: Jaså – var det så? Stämmer nog. Vad smart du är? Men dom gjorde om det här för ett tag sedan. Kanske blir mer rättvisande så här. Inte vet jag.

  Gilla

 11. Antonia skriver:

  Det vet ja inte heller om det är bättre, har nog inte funderat på det innan du påpekade det. 🙂

  Gilla

 12. Veronique skriver:

  Just nu tävlar jag ut en ABTRONIC X2 på min blogg! Var med och tävla du med 🙂

  Gilla

 13. trollan skriver:

  Personligen tycker jag det är bra, för på det sättet kan man se om folk har gått direkt till ett speciellt inlägg eller om de bara har gått till startsidan. Litegrann för att se om de gjort ett medvetet val att hamna på inlägget snarare än att de bara skummar igenom vad som sagts.

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.