Elin ger Tiger en chans. Säger nej till andra sprutan.

Det här inlägget handlar om två topics som säljer lösnummer världen över: Woods och svinbluffen!

Det är så sorgligt det här
med Elin och Tiger. Hon satsade verkligen på Svarte Petter när hon fick tag i Woods. Han är på behandling för sitt sexmissbruk och hon vill rädda familjen för barnens skull. Det förstår jag. Man värnar om sin lilla flock. Barnen heter Sam och Charlie. Låter som två pojkar. Men den första är en flicka på två år. Hon är som en avbild av sin far. Och pojken Charlie, ett år, är lik sin mamma. Så brukar det bli.

Tiger Woods har nog mått jättedåligt. Och har nu vaknat upp och insett vad han höll på att förlora. Tror han har bönat och bett. Elin som är skilsmässobarn vill inte att hennes barn ska växa upp utan far. Pappa till Elin heter Thomas Nordegren. Och mamma är Barbro Holmberg. Hon har en tvillingsyster – Josefin – och en äldre bror som heter Axel. Holmberg är nu landshövdning i mitt län Gävleborg. Nu ska dom leva som vänner tillsammans och utan passion enligt uppgiftslämare till media. Men funkar det? Kommer han inte att börja vänstra igen då? Kan man inte vara nöjd med sin familj? Som det blivit. Måste man vänstra? Storsint att ta honom tillbaka tycker jag. Men skulle tro att karlsloken inte får en andra chans.

*******
Nu summeras det kring bluffen kring pandemin. WHO pressas och föräldrar i Sverige börjar äntligen vakna upp. Många avstår att ge sina barn den andra dosen. Ungarna får ju som bekant en dos delad på två. Det bestämdes efter många om och men. Ni som vill läsa vad jag skrivit om denna upphaussad sjuka tidigare kan kolla i min låda Svininfluensan här uppe.

Kolla även mitt inlägg på Newsmill!
…….

Detta inlägg publicerades i Uncategorized och märktes , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

11 kommentarer till Elin ger Tiger en chans. Säger nej till andra sprutan.

 1. Antonia skriver:

  En missbruk är en missbruk. Det är svårt att komma ur det även om det finns folk som har klarat det också. Lätt är det ju inte.
  Elin och hennes Tiger! Den otämjda. Hon kommer inte att ha lätt. Och undrar vad som är bra för barnet. Det är inte alltid att man stannar kvar i äktenskap. Det vet jag.

  Svininfluensan är vår tids största skandal där det visar tydligt att antingen har vi politiker som har inte större hjärna än en ärta med ungefär samma innehåll, eller är dem korrupta allihopa.
  Trovärdigheten är noll. NOLL. Zero. 0000000000000000000

  Gilla

 2. Antonia skriver:

  det heter visst ett missbruk. Insåg det efter att jag tryckt knappen. Undrar nu varför man inte kan stoppa texten som man kan göra i gmail. Där kan man välja 5 till 10 sekunders fördröjning för att kunna stoppa om något är galet. Vilket har hänt. Finurligt.

  Gilla

 3. Helena Palena skriver:

  Antonia: Ha, ha…. noll var just förtroendet. Hela grejen var nog kanske en test inför vad som komma skall. Hur mycket kan vi lura världen ungefär? Skulle tro det.
  Vad är bäst för barnen? Tror inte han kommer att kunna vara trogen. Har svårt att tro det.

  Ett missbruk heter det och en missbrukare. Svenskan är nog inte det lättaste språket att tampas med. Nu snöar det stora lapphandskar här.

  Gilla

 4. Znogge skriver:

  Inte en dag för tidigt att man reagerar! I förra veckan rapporterades visst bara sju fall och ändå fortsätter man att vaccinera. Vill man göra slut på lagret eller…

  Gilla

 5. Helena Palena skriver:

  Znogge: Helst vill man sälja lagret! Omförhandla avtalet. Men Tegnell – tjänstemannen på Socialstyrelsen vill använda det till nästa höst till nästa våg – eller tredje eller fjärde. Tror inte han vet vad han säger. Ibland kan virus mutera och då kan man ju inte använda ett gammalt vaccin. Nej, jag har tappat förtroendet.

  Gilla

 6. Znogge skriver:

  Det tappade jag för länge sedan men det glädjer mig att agerandet ifrågasätts. Ett litet steg i rätt riktning i alla fall!

  Gilla

 7. Ramona Fransson skriver:

  Tja, det är Elin och Tiger som ska lösa detta. Jag säger bara: Lycka till!

  18 miljoner doser, vad ska jag säga: Hahahaha!

  Dom ( läs politikerna) gick på lobbyisternas arbete för läkemedelsindustrin, nu plockar de ut bonusarna för well done job! Vi, ja vi står här med en gigantisk låda med sprutor som inte hade behövts. Tji!

  Gilla

 8. Helena Palena skriver:

  Ramona: Jag med! Lycka till! Tänk att ha en man som varit såååååå otrogen. En hade räckt.

  Just det! Nu har dom dragit in 70 miljarder så nu kan lite sannigar får sippra fram. Media var med på att blåsa upp krigsrubrikerna. Dom tjänade också multum.

  Vi står inte bara här med en gigantisk låda med doser. Nu går massor med människor omkring med skvalen och kvicksilver i kroppen. Vi får hoppas att dom autoimmuna sjukdomarna inte exploderar om några år. Immunförsvar ska man absolut inte leka med.

  Gilla

 9. Antonia skriver:

  Dessutom hur lätt blir det att övertyga människorna om något riktigt illa närmar sig.
  Det här är ingen saga. Jag tror inte att man kan köra samma skrämselpropaganda 3 gånger som i sagorna. eller kan man?

  Gilla

 10. Helena Palena skriver:

  Antonia: Det blir nog svårt för dom att ladda om. Men å andra sidan när det gäller att tjäna pengar så går det nog vägen. Men vad gör dom när och om Vargen verkligen kommer. Då kanske ingen lyssnar.

  Gilla

 11. Antonia skriver:

  Ja , det är just det jag menar. När det väl brinner i knutarna vill ingen släcka. Hoppas att dem har lärt sig en läxa. Fast man blev ju redan skrämd med fågelinfluensan som också ebbade ut snabbt. Nästa år blir nog hästinfluensa som ska dra runt. 🙂

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.