Verkningslösa vacciner? Chefen för WHO har inte vaccinerat sig!

Margaret Chan bestämde ensam att hela världen skulle vaccineras! En hemlig kommitté bestående av lobbyister påverkade henne. Money Money Money!

Och det har inte jag heller gjort! Hur blev det?Dog vi som flugor? Nej, det gjorde vi inte. Direktören för WHO, dr Margaret Chan, som är ytterst ansvarig för den globala vaccinationen mot H1N1 influensapandemin har inte själv vaccinerat sig. ”Jag har frågat min vårdcentral om vart jag kan få bli vaccinerad”, svarade hon journalisterna på frågan om varför hon inte hade vaccinerat sig men ”självklart ska jag göra det”, sade hon sen. Det är18 hemliga män och kvinnor som ger råd i dolda möten och en enda person, Margaret Chan, bestämde om den största samlade internationella folkhälsopolitiska satsningen någonsin: massvaccinering mot svininfluensan. Aldrig tidigare har ländernas hälsovårdsmyndigheter, läkemedelsverk, regeringar och människor mobiliserats mot en enda sjukdom till enorma kostnader, aldrig tidigare har vaccinindustrin kunnat tjäna så mycket pengar. Och Sverige är naturligtvis det mest vaccinerade folket. Maria Larsson är sååå lycklig för Sverige har fått beröm av EU för sin nit. Men hur blir det med immunförsvaret hos barn som fått denna spruta? Ska dom aldrig mer få bygga upp sitt eget immunförsvar?

Jag har haft en debatt i Hälsingetidningar om detta. John Pettersson har svarat som en fullgod representant för våra myndigheter och WHO. Det här är mitt sista svar till honom. Infört den 19 december. Undrar om Pettersson håller på att leta fram svaret på mina frågor. Skulle tro det?

Verkningslöst vaccin
I USA innehåller svininfluensavaccinet inte skvalen. Som injiceras här! John Pettersson – kan du förklara varför? Kan det ha något att göra med det som hände 1976? Då man fick avbryta en vaccineringskampanj eftersom folk dog och blev förlamade. Du är en superb företrädare för läkemedelsbranschen. Är du rentav konsulent? Jag är bara en som anat ugglor i mossen och som nu ser dem.
Enligt läkaren Gary Null, internationell expert på närings- och hälsovetenskap, finns det inga studier som visar att influensavacciner är effektiva. Doktor Anthony Morris, före detta vaccineringschef på FDA (Food and Drug Administration) säger att producenterna av influensavaccinerna vet att de är värdelösa, men de fortsätter ändå att sälja dem. Men enligt John Pettersson är ju allt annat än myndigheternas version konspirationsteorier.
Vi lever i villfarelsen att det är vaccin som tagit bort sjukdomarna. De flesta nu ”utrotade” sjukdomar minskade eller försvann närmast helt långt innan vaccinerna mot dem infördes. Många andra – tidigare vanliga – sjukdomar försvann parallellt trots att någon vaccinering mot dem aldrig infördes (scharlakansfeber, kolera m m) skriver Ulf -Brånell i sin bok Medicinsk Motbok. Statistik visar att barnsjukdomarna gick ner innan vaccineringarna startade vilket har att göra med bättre levdnadsstandard och hygien. Många vacciner riktar sig dessutom mot sjukdomar som idag knappast förekommer. Det är därmed ofta omöjligt att göra något slags saklig fördel/risk-kalkyl eftersom några fördelar inte kan bevisas eller beräknas.

De senaste fem åren har enligt Smittskyddsinstitutets statistik en enda (1) person drabbats av stelkramp, och hon lär dessutom ha överlevt. Några difterifall har överhuvudtaget inte registrerats under dessa fem år. Statistiken över svenska kikhostefall kan inte påvisa någon egentlig minskning av sjukdomen trots flera års träget vaccinerande. Bevis på att vacciner förmodligen är verkningslösa är att gamla vacciner utmönstras ur vaccineringsprogrammen p g a allvarliga och erkända biverkningar. Det kommer hela tiden nya som sen i sin tur utmönstras enligt Ulf Brånell. Så varje person som vaccineras blir på så vis en levande försökskanin. Och blir det biverkningar blir det omöjligt att bevisa att det är vaccinets fel. När det gäller vaccin kan man således glatt konstatera: Det kommer mera eftersom det är en mycket lukrativ bransch. Svinflunsavaccineringarna världen över är t ex en riktig mjölkko. JP Morgan värderar intäkterna till 70 miljarder kronor.”

Läs mer på Vaccinationsfaran! Besegrad svininfluensa!

AB SvD
…….

Detta inlägg publicerades i Influensan och märktes , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

25 kommentarer till Verkningslösa vacciner? Chefen för WHO har inte vaccinerat sig!

 1. Antonia skriver:

  Ja, vad tyst det blev om svininfluensan. Det är skrämmande hur man blir manipulerade av människor som vi gärna skulle vilja tro på.
  Vilket i sin tur urholkar trovärdigheten och ingen kommer tro på dem när kanske vore på sin plats. Rent sagt var det nog hjärntvätt dem höll med på.
  Jag är glad att jag inte tog vaccinet, men jag vet att många av mina kunder gjorde det efter stor stor tvekan. Men de gjorde det.

  Och klart om jag hade tagit det, så skulle jag säkerligen trott att mitt yrselanfall hade berott på vaccinet. Nu berodde det på viruset på balansnerven som ingen vet för övrigt hur den hamnar där.

  Börjar sakteligen bli bra från det. Idag är den första dagen då jag överhuvudtaget inte känt av dem mikroyrsel ( minst en hundra per dag) som jag hade kvar.

  Gilla

 2. Helena Palena skriver:

  Antonia: Man kan verkligen undra vad man ska ta till när Vargen kommer. Tuberkulosen börjar komma tillbaka. Det ar farligt. Kanske man skulle ta och koncenterera sig lite på det istället. Men det är nog inte lika lukrativt. Vad vet jag?
  Vi får verkligen hoppas att du blir kvitt ditt virus snart. Det tror jag.

  Gilla

 3. Medborgare X skriver:

  Helena!

  Väldigt intressant att inte ens WHO’s chef har vaccinerat sig! Samma chef som beslutat om massvaccination mot svininfluensan! Snacka om att svininfluensan är en enorm bluff. Beklämmande att svenska media gått i myndigheternas fotspår och gjort detta till året hype istället för att granska myndigheternas agerande!

  http://medborgarperspektiv.blogspot.com/2009/12/svininfluensan-arets-mediahype.html

  Gilla

 4. Helena Palena skriver:

  Medborgare X: Man kan faktiskt tycka att Margaret Chan skulle stått först i kön! Och det redan i somras!

  Gilla

 5. antonia skriver:

  Ja, Obama gjorde det åtminstone. Vaccinerat sig.

  Gilla

 6. Medborgare X skriver:

  Helena!

  Ja, det kan man verkligen förvänta sig av henne. Hon borde onekligen stått först i kön om hon verkligen ville trodde att svininfluensan var så farlig som WHO gett sken av och att massvaccinering verkligen var nödvändig.

  Gilla

 7. ollemunter skriver:

  Helena!

  Sorry, tog bort sidan lite väl fort.

  Men nu funkar länken:

  http://politiktillvardags.wordpress.com/wachtmeisters-bok/

  Ursäkta inhoppet. 😆

  Gilla

 8. K skriver:

  Hm, antonia, så Obama vaccinerade sig? Intressant, var såg du det? Det sista jag såg om hans döttrar var i alla fall att de inte fick sprutan med den konstiga bortförklaringen att inget vaccin fanns tillgängligt för dem…hm…det går säkert att ordna 100 kg gåslever till vita huset på en kvart men inte ett par sprutor vaccin tydligen…

  http://whitehouse.blogs.foxnews.com/2009/10/08/first-daughters-not-vaccinated-against-h1n1/

  Annat intressant, enligt denna pdf hade strax innan jul 26 miljoner EU-medborgare fått vaccin mot svininfluensan…EU har närmare 500 miljoner invånare…

  Klicka för att komma åt 81633809en.pdf

  Vad hände med det där med att 80% måste vara vaccinerade för att förhindra en katastrofal utslagning av samhället…eller gällde det på något magiskt vis bara inom Sveriges gränser?

  Gilla

 9. David skriver:

  Vad är det hos oss människor som gör att vi ständigt låter oss styras utav en liten krets korrumperade fascister? Vid det här laget borde vi greppat tag om första bästa högaffel och fackla och begett oss till Rosenbad.

  Gilla

 10. PabloHoney_4 skriver:

  Är svenskar det mest lättlurade FOLKET i världen? Influensa hysterin är mer ett symptom på att det fungerar att skrika ”Vargen kommer! Det var så det fungerade i Tyskland när Hitler kom till makten. Det var denna mekanism man använde sig av för att elda på och styra massan. Yttre hot gör att enskilda personer går samman i en flock..så gör även apor…en samlad grupp är lättare att styra än en splittrad!

  Hur kommer det sig att svenskar är lydiga och duktiga idioter? Mitt svar på detta är att vi är uppfostrade i en kollektiv ideologi kallad för socialismen. Vi har out suorce:at allt…överlämnat tänkandet åt staten..då menar jag allt…dvs även våra barn som institutionaliseras vid 1 års ålder.

  Jagad eller Jägare? Gå i flock eller tänka själv? Sök information, låt inte informationen leta upp dig. Var vargen inte offerlammet!

  Gilla

 11. Znogge skriver:

  Så märkligt att hon inte är vaccinerad…

  I Sverige är det snart dags för spruta två för barn i vissa åldersgrupper! Undrar om lika många hänger på…

  Själv är jag nöjd med att jag avstod.

  Gilla

 12. Helena Palena skriver:

  Olle Munter: Jag har inte läst Ians tidigare böcker. Tack för länken.

  K: Skulle vara roligt att veta om Obama har tagit sprutan. Tror inte det. Döttrarna tillhör ingen riskgrupp så dom har inte blivit vaccinerade. Mysko!

  Dvid: Ja, vad är det hos oss människor! Och framförallt – vad är det hos oss svenskar som tror att vi ensamma kan stoppa en pandemi. Var det en pandemi? Nä, först måste det vara en epidemi i varje land. Så var det förr i alla fall men den klassningen är ju ändrad.

  Pablo: Se svar ovan. Klart det har med socialismen att göra.

  Znogge: Den bästa immuniteten får man genom att vara sjuk. Men det tjänar ju inte läkemedelsbolagen på.

  Gilla

 13. Antonia skriver:

  Var en bild i tidningen där Obama har vaccinerat sig. Ska googla fram det.
  Jag hoppas verkligen att jag inte såg i syner under min yrsel attack 😉
  Vore förfärligt.

  Gilla

 14. Helena Palena skriver:

  Antonia: Det är ingen ko på isen. Ta det lugnt! Men jag tror inte att han tagit sprutan om inte döttrarna gjort det. Och ändå har dom inte skvalen i vaccinet nu i USA som vi har här. Märkligt!

  Gilla

 15. Josef Boberg skriver:

  Mycket skall man se och höra – innan sinnesorganen upphör med att funka – tycker Josef B. 😉

  Gilla

 16. Helena Palena skriver:

  Josef: Jag vill förstå och absolut inte lyda!

  Gilla

 17. Josef Boberg skriver:

  Klokt, verkligen… 🙄 – men wåra fysiska sinnen grundlurar oss ibland, tyvärr tyvärr… 😥

  Gilla

 18. Pingback: vart tog svininfluensan vägen?… « Divage

 19. Helena Palena skriver:

  Taget från Antonias blogg:

  Kommentar ur DN. Årets motsägelse alla kategorier kanske:

  ”Varför svinfluensan plötsligt klingade av är fortfarande en gåta. I Sverige kan det bero på att en stor andel, 60 procent, av befolkningen nu är vaccinerad men trenden är densamma även i länder där väldigt få är vaccinerade.”

  http://www.dn.se/nyheter/vetenskap/svinfluensan-blir-kvar-for-gott-1.1022329

  Gilla

 20. Linda skriver:

  http://www.information.dk/219754
  ur den danska tidningen, politik & international angående
  att pandemin är en av århundradets medicinska skandaler.

  Svenska tidningar är ju oerhört flata i huvudtaget på snappa upp saker.
  Nu är influensaHOTET stoppat (som om det skulle vara en fiende.)
  Det hann inte mer än klinga av så kommer nästa, kalsongbombare och terror. Helt ”plötsligt” är media fulla av
  teroorhändelser. Jojo…

  Numera (sonderar alltid tidningsubrikerna via nätet)
  tänker jag okey vad vill de att jag skall vara rädd för/tycka idag då. Media är en propagandamaskin, tack och lov för internet.
  (hur länge den friheten nu varar.)

  Gilla

 21. Stan skriver:

  Nu äntligen kan vi andas ut! Maggan har fått sin spruta och är immuniserad och riskerar inte att dö i denna fruktade farsot. http://bit.ly/5n6fFB

  Gilla

 22. Helena Palena skriver:

  Linda : Du har ögonen på skaft! Bra! Ja, vad ska vi vara rädda för idag tro? Kylan kanske?
  Svenska tidningar är under allt kritik.

  Stan: Maggan skulle väl ha stått först i kön kan man tycka? Ivrig som en tävlingshäst att få sina sprutor. Undrar om hon fick med skvalen i? Vem kan man fråga?

  Gilla

 23. Pingback: kommentarkommentarer «

 24. Pingback: Spruta för oss men inte för bossen då gäller gatan « alliansupproret

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.