Woods är ingen jultomte! Horbock passar bättre! Och varför bara vita frillor?

Jamie Grubbs ber Elin om ursäkt! Vilket drama och känd blir hon på kuppen! Över hela värlen!

Det fanns eld under röken. Har just tittat på Jamie Grubbs där hon berättar om sina 20 möten med Woods. Ett en kort tid före Elin födde sonen. Han som bara är nio månader. Jamie är söt och lismande. Snygg med tjock blont hår. Hur kan en man falla för sånt när man har en tårta som Elin hemma? Och varför håller han bara på och vänstrar med vita flickor. Vilken sexaptit! Vilken atlet!

Tiger Woods får nu sina fiskar varma. Han har tydligen snikat efter Carolina Gynning också. Vem fan tror han att han är? Nej, jag känner ingen sympati för karln. Det ska bli kul att se hur han kommer att tackla golfkarriären efter det här. Men å andra sidan har han sitt på det torra. Dessbättre tror jag att han förlorat Elin för gott. Nu är det mängder med folk som kommenterar på hans hemsida. Som är förbannade. Med all rätta tycker jag. Vi vill ha moral och föredömen. Speciellt i dessa Sodom- och-Gomorra-tider!

…….

Detta inlägg publicerades i Människor och märktes , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

18 kommentarer till Woods är ingen jultomte! Horbock passar bättre! Och varför bara vita frillor?

 1. Helena Palena skriver:

  På Tigers hemsida blir han kallad allt från gris till idot! Nu fick han ett epitet till: Horbock! Ska kolla vad det heter på engelska.

  Gilla

 2. Pingback: Läsvärt 091210 | Törnebohms Hotspot

 3. Antonia skriver:

  JA idag lever vi en mycket tuffare liv. När man blir straffad ganska hårt.
  Och jag kan då beundras att så många som faller för honom. Undrar alltid om de skulle även falla om det var kalle från snabbköpskassan?
  Visst ska inte utseende betyda så mycket, men ändå är det en viktig del.
  Själv ser jag inte mycket attraktivt hos honom, den jättebaby ansiktet upplever jag som …hmmmm…oattraktivt.
  Vet inte varför, men jag tror hans mor säkert uppmuntrar honom en hel del till det beteendet också.
  Å så har de förbjudit att nakenbilder ska publiceras om honom. Bara det väcker en hel del frågor.
  Elin har tur att hon inte har fått nåt saftig könssjukdom av honom.

  Gilla

 4. Helena Palena skriver:

  Antonia: Visst har hon tur. Hon kan ju få allt möjligt – hiv t ex. Tänk att ha en orm i sitt bo. För så kan man se det utan att kasta skit på ormar. I sin familj – i sitt lilla bo – ska man ju vara fredad och så får man in allt skit i alla fall. Bara tanken om smittan skulle göra att jag skulle sticka och ta barnen med mig hem till mamma i Sverige.

  Gilla

 5. livsglimtar skriver:

  Jag har funderat om inte hans pappas död gjorde att han satte igång med sina amorösa äventyr, pappan har väl styrt honom hela sitt liv och när kontrollen ”dog” så höll Tiger inte måttet utan svevade ut i sånt han förmodligen aldrig har kunnat före pappans död.
  Det är bara mina hemtrampade tankar behöver inte alls vara så men kanske?

  Gilla

 6. Helena Palena skriver:

  Maggis: Kan man skylla på sånt! Kanske. Hemtrampade tankar var en mycket bra formulering. Trampa på!

  Gilla

 7. Antonia skriver:

  Jag är ju inte för onödiga skilsmässor, men att stanna kvar i äktenskapet enbart för barnens skull tycker jag ändå är fel.
  Det gjorde mina föräldrar, och jag önskar att dem inte hade gjort det.
  Ibland en skilsmässa är bättre, än dagliga bråk och spänning.

  Gilla

 8. Helena Palena skriver:

  Antonia: Visst! Du har rätt! Men hur kan man hinna tröttna på varandra när flickan är två år och pojken nio månader är för mig en gåta. Då kunde man ju lika gärna ha ge fatt i att skaffa barn.

  Gilla

 9. Tanja Bergkvist skriver:

  Helena, detta är lite OT men på texttv4 s 110 står just om det första fallet av förlamning till följd av vaccinet. Statistiskt kommer 900 personer i Sverige att bli tillfälligt eller kroniskt förlamade till följa av vaccinet om hela befolkningen tar det.
  Nu är det första fallet här, mannen är 29 år och ligger förlamad i respirator, tillståndet är ”mycket allvarligt”.

  Gilla

 10. Helena Palena skriver:

  Tanja: Aftonbladet.se skriver. Jag undrar hur många det är som har dött av sprutan. Det skriver inte media om. En och annan tant eller fabror på hemmen som dött efter sprutan i natten bryr man sig inte om. Det beror på annat. Absolut inte på vaccinet. Inget beror på vaccinet. Det är hur bra som helst.
  Fick just lära mig att man inte vaccinerar med Pandemrix som innehåller skvalen i USA. Bara det. Dom hade ju en skandal 1974 med folk som blev förlamade och har väl fått kalla fötter.

  Gilla

 11. Per skriver:

  Jag läste i en skvallertidning att hon slagit honom med en golfklubba av järn rätt i ansiktet och käkbebet hade gått av och två tänder utslagna.

  Är detta sant så är väl detta närmast att kategorisera som ett mordförsök, fast Tiger tvekar kanske att sätta modern till sitt barn i fängelse.

  Skulle en man svinga en golfklubba i ansiktet på sin otrogna hustru så är det bara att gå direkt i fängelse utan att passera gå.

  Gilla

 12. Helena Palena skriver:

  Per: Sant! Men om hon gjorde det så är det ett mått på vad han sysslat med måste jag säga. Som man ropar får man svar om du förstår vad jag menar.
  Sorgligt är det hur man än ser på det. Två små barn – dom har bara varit gifta i några år. Herregud! Kan inte folk stå ut lite längre!

  Gilla

 13. Per skriver:

  Helena, det är inte olagligt i vår del av världen att ha utomäktenskapliga förbindelser, där emot är det olagligt att fysiskt misshandla människor.

  En del muslimska länder har dödsstraff genom stening för otrohet och jag tycker det är bra att vi inte har samma lagar här.

  Om kvinnor skall ha laglig rätt att misshandla sina män, så skall män ha laglig rätt att misshandla sina kvinnor.

  Jag tycker att många kvinnor verkar ha en väldigt ensidig syn på saken och är beredda att ursäkta hennes olagliga våld, men inte hans lagliga otrohet.

  Jag undrar hur kvinnor skulle döma om situationen varit den omvända, dvs hon är otrogen och han slår henne med golfklubba i ansiktet. Skulle kvinnor välja att ursäkta mannens våld och fördömma hennes otrohet? Jag tvivlar…

  Gilla

 14. Helena Palena skriver:

  Per: Nej, vi kvinnor skulle vilja mörda honom. Men hur skulle du känna om din fru hade bedragit dig med 20 män? Wow! Det är själva sveket som är grejen. Vad man sen gör för att hämnas är underordnat.

  Gilla

 15. Per skriver:

  Det är tydligt att vi har olika syn på saken.

  Jag vet inte hur jag skulle reagera om min fru var otrogen med 20 män.

  När min sambo, som jag hade/har barn med, var otrogen så packade jag min väska och flyttade tillbaka till min lägenhet samma dag och kände en stor befrielse över att förhållandet äntligen var över efter 5 långa år och jag var fri att leva mitt eget liv.

  Har där efter inte kännt någon längtan efter att bli varken sambo eller leva i tvåsamhet. Jag vill klara mig själv och inte vara beroende av någon annan för att vara lycklig.

  Gilla

 16. Helena Palena skriver:

  Per: Kanske skönast så. Men hur blir det med barnen?

  Gilla

 17. Per skriver:

  Min dotter har jag alltid älskat och hon älskar både sin mamma och sin pappa. Vi har delad vårnad och nu kommer dottern och hälsar på när hon vill, när hon var yngre blev det mest helger. Jag ångrar verkligen inte att jag fick barn, hon är livets bästa present, det är klart, 🙂

  Hur är det med dig och dina barn?

  Gilla

 18. Helena Palena skriver:

  Per: Det är bäst för barnen att skiljas om det bara bråkas om dittan och dattan. Det är ju modernt idag att barnen bor på två ställen.
  Ja, hur är det mig mig och mina barn. Bara bra! Tackar som frågar! Men dom är stora nu och sköter sig själv alla tre.

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.