Svinigt! WHOs pandemilobbyister sitter på två stolar!

Nedanstående är ett svar i en debatt i Hälsingetidningarna. Insändaren har inte kommit in än men jag publicerar det på min blogg med anledning av att SvD i alla fall har vaknat till. Danska Politik & International skrev redan den 15 november. Jag skrev ett öppet brev till Sveriges journalister på min blogg – se nedan – och på Newsmill.

John Pettersson – allt på nätet består inte av osanningar. Där kommer mycket fram som inte får plats i mainstreammedia. Tycker det är övermaga att kalla Michael Kocher och Wolf-Dieter Ludwig, två högt uppsatta läkare i Tyskland, för konspirationsteoretiker. I Tyskland samarbetar homeopatin och skolmedicinen på ett annat sätt. Där förstår man vikten av naturlig immunisering.

Virus och bakterier har följt människan sen begynnelsen. I naturen är huvudregeln att människor överlever viruspåverkan.Varje gång vi tar ett andetag sväljer vi en miljon bakterier. De allra flesta virus åstadkommer inte några symtom i kroppen. Även de s k sjukdomsframkallande virusen passerar i de flesta fall med synnerligen lindriga symtom. Virusens huvuduppgift i naturen är alltså inte att se till att folk blir sjuka eller dör. Om så vore fallet vore de löjligt misslyckade för sin uppgift. Virusinfektionens uppgift i stället är att framkalla immunologisk tolerans. Kroppens immunförsvar mot främmande ämnen är nämligen i sin naturliga form rätt brutalt om det får utvecklas ifred i individen.
Enligt tillgänglig statistik ger själva flunsan symtom i första hand bland barn och ungdom, medan äldre sällan drabbas eftersom de som regel redan är immuna, efter att ha utsatts för olika influensavirus under årtionden – med eller utan insjuknande.

Med denna planerade vaccinering av alla skjuter Socialstyrelsen kostnaden på framtiden. Barnen som inte får en naturlig immunitet av genomgångna influensor – vad händer med dem i framtiden?
Pandremix ger ”skydd” mot H1N1 mellan 6 månader upp till ett år, påstår myndigheterna. Det påstådda skyddet är dock långtifrån fullständigt. Det rapporteras om vaccinerade som drabbats av flunsan. Biverkningarna av vaccinet mörkläggs också som företagshemligheter. Och hur många som dött eller fått missfall av vaccinet får vi kanske aldrig veta.

I maj 2009 ändrade WHO definitionen av vad som är en pandemi. Den tidigare definitionen var: ”En influensapandemi uppstår när ett nytt influensavirus dyker upp som människor saknar immunitet mot vilket resulterar i samtidiga epidemier med ett stort antal döda och sjuka.” Den nya definitionen: ”En influensapandemi uppstår när ett nytt influensavirus dyker upp som människor saknar immunitet mot”. Detta innebär alltså att en helt vanlig säsongsinfluensa kan klassas som en pandemi. Tillfällighet? Knappast. Det ligger stark lobbyism bakom WHOs beslut om massvaccination. Flera av WHOs influensarådgivare är betalda av läkemedelsindustrin Därmed var industrin med på att påverka beslutet om att influensa A är en pandemi och att vaccinet är nödvändigt skriver danska tidningen Politik & International (15/11). Detta beslut har renderat vaccinproducenten order på 55 miljader kronor.

En människa – Margaret Chan – beslutade att alla ska vaccineras efter påverkan av en hemlig kommitte.

P.S. Insändaren publicerades  den 3 december. D.S.

…….

Detta inlägg publicerades i Influensan och märktes , , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

16 kommentarer till Svinigt! WHOs pandemilobbyister sitter på två stolar!

 1. Stina skriver:

  Hej!

  Bra skrivet.
  Vad roligt det var att se en viss mening i detta inlägg ”I maj 2009 ändrade WHO definitionen av vad som är en pandemi. Den tidigare definitionen var: ”En influensapandemi uppstår när ett nytt influensavirus dyker upp som människor saknar immunitet mot vilket resulterar i samtidiga epidemier med ett stort antal döda och sjuka.” Den nya definitionen: ”En influensapandemi uppstår när ett nytt influensavirus dyker upp som människor saknar immunitet mot”. Detta innebär alltså att en helt vanlig säsongsinfluensa kan klassas som en pandemi. Tillfällighet? Knappast.”
  Haha, jag fick deja vu när jag läste det 😛
  Kul att man kan inspirera lite 🙂

  Gilla

 2. Helena Palena skriver:

  Stina: Jättebra med inspiration. Det som är bra återanvänder jag. Du har väl själv korpat meningarna någonstans hoppas jag. För du har väl inte hittat på dom själv? Ange källa gör man bara om en människa inte är anonym.

  Gilla

 3. farmor skriver:

  Ja att omdefiniera ord brukar ingå i maktens piruetter. Är tanken att skrämma skiten ur jordens befolkning så har det funkat. Och ifall det är tänkt att berika vaccinationsindustrin så har det lyckats till 110 procent… vet inte om vi verkligen hade flunsan i september då vi alla i familjen blev sjuka och yngste sonen värst, men det lutar åt det. För nu är nån totalsjuk på sambons jobb, men han verkar inte bli det.

  Och jag har hört om människor i Småland, som absolut inte ville ta sprutan och som ändå har överlevt. En del envisas till och med att jobba hela tiden (och smitta desto fler) inte undra på att dom har nedsatt immunförsvar arbetsnarkomaner som dom är… men till och med dom verkar överleva av sig själva… 😉

  Gilla

 4. Äsch va tusan såg inte att det stod farmor på mitt namn… är det också, men så här heter jag….

  Gilla

 5. Helena Palena skriver:

  Ann Helena: Jag är också farmor. Just nu är jag i Österskär och är mormor. Möter smitta överallt. Dessutom nya dagissmittor som kan vara förödande om man inte har bra immunförsvar. Men jag klarar mig. Går inte på bluffen. Tänker inte vaccinera mig mot en säsongssjuka. Ska dom få sticka en sprutar i mig så måste Vargen först komma.
  Men vem vet – runt hörnet väntar kanske tvångsvaccinering! ska fåga WHO.

  Gilla

 6. Stina skriver:

  Ja, inspiration är jätteviktigt, och det finns det gott om i bloggvärlden 🙂
  Nej, jag har självklart inte hittat på det själv, källan finns i detta blogginlägg: http://tranaellerdo.blogg.se/2009/november/visste-ni-att.html
  (kolla klippet)

  Gilla

 7. Helena Palena skriver:

  Stina: Tack! På nätet hjälper vi och litar vi på varandra! Det fins massor i bloggvärlden. Så många sanningar man får sig till livs! Så bra men läskigt att se vilken sjuk maktordning vi har. Men att vi ser den innebär ju också att vi kan göra något åt det hela. Det blir i alla fall lättare om man känner till orsak och verkan.

  Gilla

 8. Pingback: Läsvärt 091201 | Törnebohms Hotspot

 9. Daniel skriver:

  Hej Helena!
  Vad skönt att läsa en blogg som faktiskt handlar om nånting. Att det finns människor som faktiskt vädrar genuina åsikter och information till fördel för läppglans och nagelförlängningar:P

  vill du så finns jättemycket information att hämta om WHO och deras roll i ”pandemin” på följande länk.

  http://www.infowars.com/category/flu-pandemic/

  Bra skrivet! keep it up!

  /Danne

  Gilla

 10. Antonia skriver:

  Snart kan man inte lita på någonting. DET ÄR skrämmande.
  När politiker och andra beslutsfattare gång på gång förvandlar munnen till toalett.

  Gilla

 11. Tanja Bergkvist skriver:

  Väldigt intressant Helena!

  Gilla

 12. Tanja Bergkvist skriver:

  Jag hörde också att 2000 dör i normal influensasäsong i Sverige och nu har inte ens 20 avlidit men man kallar det för pandemi! Det är väl fler som dött av vaccinet i Sverige än av svininfluensan hittills om jag inte tappat räkningen.

  Gilla

 13. Tanja Bergkvist skriver:

  Dessutom sa de på nyheterna igår att hälften av alla européer som vaccinerat sig är svenskar. De har tex dragit in det i SChweiz och Polen för barn och åldringar pga risker, dödsfall och att det är för obeprövat.

  Gilla

 14. Helena Palena skriver:

  Daniel: Man blir trött på yta och flärd. Vad händer därbakom? Inte meningen att vi ska veta.

  Antonia: Det är skrämmande. Det är pengarna som styr.

  Tanja: Klart Sverige ska vara bäst i ligan. Herregud! Omhändertagna av Staten från vaggan till graven. Hur många som dött och hur många som fått missfall lär vi nog aldrig få veta.

  Gilla

 15. Znogge skriver:

  Varför blev jag inte förvånad?

  Gilla

 16. Helena Palena skriver:

  Znogge: Mycket bra fråga!

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.