Inget giftvaccin till Merkel och tyska armén! Men Sverige injicerar för fullt!

I Tyskland säger man nu rakt ut att vaccinet är farligt enligt Spiegel Online . Media och allmänhet vaknar till vilket har resulterat i att man inte tänker ge vaccin med kvicksvilver och skvalen i till tyska armén. Ej heller till prominenser som Kanslern och ministrar och tjänstemän. De ska få ett speciellt vaccin. Detta gäller även gravida kvinnor och barn under tre år eftersom vaccinet inte är testat på dem. Resten av befolkningen får samma vaccin som vi svenskar nu injicerar för fullt. I Tyskland är upprördheten stor.

På bipacksedeln står det bland annat följande: ”neurologiska störningar såsom encefalomyelit (inflammation i centrala nervsystemet), neurit (nervinflammation) och Guillain-Barrés syndrom (en typ av förlamning). Om någon av dessa biverkningar inträffar, kontakta omedelbart din läkare eller sköterska.”. Det verkar helt vansinnigt att ett vaccin med dessa biverkning accepteras av svenska staten.

I Sverige börjar debatten äntligen komma upp på bordet. Expressen slog upp flunsan stort på ettan både igår och idag. Den kände läkaren Göran Sjönell går emot vaccineringen av barn. Han vill inte sticka sprutan i deras gulliga kroppar. Läkaren Annika Dahlqvist var tidigt ute med riskerna med vaccinet. Får man biverkningar av det starka vaccinet sitter man där man sitter. Vaccintillverkaren har friskrivit sig från allt. Så här skrev William Engdahl i juli i år – http://www.globalresearch.ca – ”Now legal immunity for swine flu vaccine maker: The US Secretary of Health and Human Services, Kathleen Sebelius, has just signed a decree granting vaccine makers total legal immunity from any lawsuits that result from any new ”Swine Flu” vaccine”. I deras avtal står att om det inte kan bevisas att man haft som uppsåt att orsaka skada så kan man inte åtalas.

Man har under snart tio år kunnat följa ett fågelvirus med möjlighet att smitta människor utan att det blivit ett mänskligt virus. Människor som lever nära fåglar och grisar kan smitta varandra. Men dessa virus är inte lika luftburna som mänskligt influensavirus. När det paras ihop med virus från gris- eller fågel blir det mer luftburet. Och dessa fågel- och svininfluensavirus är gjorda i laboratorium för att tjäna pengar på massvaccineringar hävdar journalisten Leif Arnold i en diger anmälan till åklagaren. Han har även skrivit ett brev till statsministern med krav på att vaccineringarna stoppas. Vaccinera dig inte och absolut inte dina oskyldiga barn! Stärk ditt immunförsvar – ta en influensa!

Här kan ni ladda ner Leif Arnolds gedigna anmälan.

——-

Detta inlägg publicerades i Influensan och märktes , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

34 kommentarer till Inget giftvaccin till Merkel och tyska armén! Men Sverige injicerar för fullt!

 1. Ja jag längtar inte direkt efter sprutor och kommer att avstå denna. Har redan haft en släng av flunsan denna höst, svin- eller annan vetesjutton…

  Gilla

 2. Helena Palena skriver:

  Ann Helena: Men var glad om du har haft svinflunsan. Då har du ju stärkt ditt immunförsvar.
  Jag är glad för alla barn som hinner bli sjuka innan dom blir stuckna med detta lömska vapen. Skvalenet kan ge hemska följder i form av autoimmuna sjukdomar och det kan dröja flera år innan det visar sig. Låt kroppen vara. Kroppen kan!

  Gilla

 3. Antonia skriver:

  Jag såg gårdagens debatt, som återigen handlade om vaccin. Men som vanligt för det mesta väger ju jämt upp.

  Jag ville vaccinera mig förra året, för mina föräldrar tjatade så mycket, och jag hade faktiskt 2 influensor på två år. Och det är helt klart inget lek. Det är ett jävla sjukdom. Men jag fick inte vaccinera mig (dock gjorde det inget, men mina föräldrar tystnade) för de ställde en fråga -har du haft nåt infektion eller sjukdom nyligen? Och det hade jag, då jag hade bältros ca 2 månader tidigare- väldigt lindrigt, men ändå. Och då fick jag inget vaccin då den skulle kunna trigga igång det igen fast värre.
  Undrar varför sägs inget om egentligen vem får vaccinera sig. För just nu låter det som alla kan det och bör det.

  Men jag är dock fatalist. Är min tid ute så är det ute med eller utan vaccin.
  Se killen som nyligen var med en hemsk bilolycka, men turligt överlevde han, och ringde till sin chef att han blir försenad pga olyckan. Medan han pratade i telefon halkade han från bron han befann sig på. Och dog. Eller paret som var så glada över att de missade den brasilianska planet som störtade i havet. Och därmed var i liv också. De fick en vecka extra att leva, då dem körde ihjäl sig i Italien en vecka senare.

  Gilla

 4. Helena Palena skriver:

  Men Antonia så makabert livet kan vara. Bältrps får man väl om man haft påssjuka tror jag. Eller om man inte haft. Kan inte säga just nu hur det förhåller sig.
  Hur mår din mamma och pappa? Dom har ju fått två vacciner på samma gång.
  Fatalist eller inte. Jag tycker man ska vänta med att massvaccinera ett helt folk tills det kommer något riktigt farligt och dödligt. Om det nu finns. Om nu inte allt är skapat i ett laboratorium vill säga.

  Såg Debatt igår. Och jag måste säga att Anders Tegnell på Socialist-styrelsen blir mer och mer overklig. Hur kan dom få hållas?

  Gilla

 5. Gunnar skriver:

  Det är inte lätt att veta vem som har rätt eller fel när det gäller vaccinet.
  Jag tillhör ingen riskgrupp o kunde kanske låta bli att ta nån spruta. Har säkert också en del immunförsvar kvar från Asiaten o andra tidigare epidemier.
  Jag tar nog sprutan i alla fall av hänsyn till personer som jag lever nära o som tillhör riskgruppen. Vill inte smitta dom
  i-)

  Gilla

 6. Helena Palena skriver:

  Gunnar: Än så länge är det fritt att välja. Men snart kanske det blir tvångsvaccinering. Under tiden avstår jag.

  Gilla

 7. Antonia skriver:

  ju,jag har haft nöjet att ha påssjuka när jag var 20 år. DET var en syn man inte glömmer i första taget. Var sjuk en hel månad. Och jag var sjuk varje dag.

  Tack, mina föräldrar har inte känt av något av vaccinet. Men min kund som tog vaccinet innan hon kom hit tyckte det var inte så roligt efter ca 1,5 timme här hos mig. Så jag hoppas att hon inte blev sämre senare. Hon ska till Indien och därför tog hon det så att slippa problem på resan.

  Gilla

 8. Josef Boberg skriver:

  Så länge som det är frivilligt att vaccinera sig – så avstår jag till förmån för mitt naturliga immunförsvar – hälsar Josef 8)

  Gilla

 9. Helena Palena skriver:

  Josef: Jag skrattar på mig! När blir det tvång tror du? Eller har dom gjort bort sig? Är vi – fårskocken – för smarta?

  Gilla

 10. livsglimtar skriver:

  Jag erkänner att jag inte gillar det jag läser … hur tror du det känns att vara med nedsatt immunförsvar och inte veta varken ut eller in när det gäller vaccinet. Jag håller mig undan från folk, handlar i mataffär med munskydd på för att få komma ut någon gång och inbilla mig att jag är en vanlig mänska. Om jag åker på en influensa så tror jag med säkerhet att det går åt helvete med mig och min kropp. Vad som är bäst då? Att ta vaccinet och kanske tillhöra alla de som inte verkar bli sjuka av det eller att chansa? Chansa är ju lätt att göra om man är stark och frisk, visst känns det lättare att stå på barrikaderna och tycka att allt sprutande är fel då … eller hur?
  Jag vet varken ut eller in, men som våra myndigheter sköter utkörningen av vaccinet så kanske man aldrig får sin spruta för är det något våra myndigheter är dåliga på så är det att organisera saker och ting. Mycket snack och liten verkstad för den delen i samhället.
  Det låter så klokt det du skriver och tänker men jag blir bara orolig av att läsa alla som är så tvärsäkra på att det är farligt eller ofarligt.
  Kram

  Gilla

 11. Helena Palena skriver:

  Maggis: Förstår dig. Verkligen. Jag har haft influensa 1973 och 1992. Kraftiga såna. Man är jättesjuk i några dagar men man blir ju frisk. Jag har starkt immunförsvar. Sen träffar jag 7 barnbarn som går på olika dagis med deras konstiga smittor. Man får större skydd av en genomgången influensa än av vaccinet. Och frågan är väl om Socialstyrelsen tänker vaccinera människorna varje höst. Och vår kanske.

  Varje gång du tar ett andetag får du i dig en miljon bakterier sa Jan Andersson på radion häromdagen. Han är professor i infektionssjukdomar på Karolinska. Ditt immunförsvar kanske inte är så dåligt som du tror.

  Har du haft influensa? Brukar du vaccinera dig mot säsongsinfluensorna? Våra myndigheter är verkligen inget att lita på. Det är då ett som är säkert. Beställer 18 miljoner doser till en kostnad av 2 miljarder eller vad det är. Och ändå är det slut på vaccin både här och där.

  Gilla

 12. livsglimtar skriver:

  Nej, de är verkligen inget att lita på, mycket affärer i korridorerna av kort tänkta personer. Jag har ALDRIG haft influensan, det har ingen i min familj, har därför aldrig tagit vaccinet tidigare.
  Jag tror att mitt immunförsvar är starkt ändå och att det har varit det i många år. Har inte haft en vanligt förkylning på åratal men jag känner mig väldigt ambivalent mot alla bud fram och tillbaka. Huddinge ska vaccinera sa det för någon vecka sedan inte klart att jag får något före mina 3 månader har gått sedan operationen. De skulle prata ”om mig”.
  Man blir mer mottaglig på det som just min kropp är känslig för när man får immunförsvaret sänkt med medicin. Jag har ju även astma men klarar mig bra nu eftersom jag äter kortison hela tiden för att njuren ska stanna snällt kvar i min kropp. Men jag vet ju att det är Öli som gäller och (otit) öroninflammation om jag blir risig och då ligger ju lungorna visset till med svininfluensan, jag menar när jag har lungorna som min svaga punkt.
  Jag bidar min tid så får vi se om de säger något på Huddinge, de verkar inte ha fått vaccinet ännu och med våra myndigheter försorg verkar ju aldrig vaccinet ens komma ut dit det är tänk.

  Gilla

 13. Helena Palena skriver:

  Maggis: Ja, bida tiden. Det löser sig nog ska du se. Tycker att det är bra att skolungarna hinner bli sjuka innan dom får sprutan. Bara dom inte får sprutan i alla fall. Tårta på tårta. Men det skulle inte förvåna mig.
  Tvätta händerna ofta med tvål. Det har jag alltid gjort. Lev som vanligt. Och du blir väl starkare och starkare skulle jag tro. Det går väl framåt. Och marsipangrisen har ju inte börjat på dagis än. Så då kan du gosa med honom hur mycket du vill.

  Gilla

 14. Tanja Bergkvist skriver:

  Helena, enligt sid 8 i dagens Metro (Stockholm) har två svenskar avlidit av vaccinet!!! Har du sett det?

  Gilla

 15. Tanja Bergkvist skriver:

  Och i Expressen i förrgår stod den om flera som blivit riktigt sjuka av vaccinet. Läkaren som försvarade det sa att ”Av vaccinet kan man bli sjuk en dag men av den riktiga influensan i en eller två veckor” (samhällsekonomisk motivering antar jag) – men i Expressen berättade de vaccinerade om hur både de och flera av deras kollegor och bekanta fått jättekonstiga symptom och blivit sängliggande i flera dagar till en vecka. Läskigt. Så länge det inte blir tvång så finns ännu tid att begrunda riskerna.

  Gilla

 16. Josef Boberg skriver:

  Skeptiska läkare förbjuds att prata om massvaccinering… – och steget härifrån till att Wi MÅSTE vaccinera oss är väl ej så väääldigt långt, kanske… 💡

  Gilla

 17. Helena Palena skriver:

  Tanja: Jag har läst Expressen. Många som jobbar i vården har blivit sjuka i och varit hemma i flera dagar. Det var ju inte det som var meningen. Man skulle ju vaccinera sig för samhällets skull. Så länge det inte är tvång får vi glädja oss.

  Josef: Jag har läst! Otroligt! Finns det inte yttrandefrihet? Nej, inte när pengarna talar.

  Gilla

 18. mrmhalland01 skriver:

  Helena,
  Det är sent och jag har inte lusläst alla kommentarer, men har en liten reaktion.
  Du hänvisar till bipacksedeln och talar om ganska farliga biverkningar.

  Bipacksedeln måste alltid ange hur stor risken är för en sådan, ex. mindre än en på 1000 drabbas eller mer än en på 100 drabbas.

  Vad står det för just denna biverkning ?

  Gilla

 19. Helena Palena skriver:

  Vet inte för tillfället! Fick uppgiften från en sjuksköterska. Glömde fråga om det. Men hur ska dom kunna veta hur stor biverkningen är när vaccinet är så dåligt testat. Det är ju ett hafsverk!

  Gilla

 20. Helena Palena skriver:

  Linda: Tack för länken! Jag känner till allt det där. Vill dock inte vara för vass på min blogg om du förstår vad jag menar. Man kan bli skjuten och det skulle ju vara synd på en sån rar ärta som mig! Eller hur?

  Som sagt: Vad händer om WHO utlöser alla sina klausuler? Blir vi tvångsvaccinerade då? Hur skulle det se ut? Var ska man gömma sig?

  Gilla

 21. Antonia skriver:

  Till slut blir man brottsling på grund av vaccinvägran. Så jävla kul…

  Gilla

 22. Antonia skriver:

  Kan inte sluta skratta…

  Gilla

 23. Znogge skriver:

  Jag förstår personligen inte att svenska folket köper det här rätt upp och ner! Kvicksilver är förbjudet i Sverige och ändå väljer man att köpa in ett vaccin som innehåller just kvicksilver. Desutom tycker jag det finns många fler oklarheter! Nej, här ligger en hund begraven. Fast inte bara en utan en hel kennel känns det som…

  Jag tänker följaktligen inte vaccinera mig!

  Gilla

 24. Helena Palena skriver:

  Antonia: Javisst är det kul! Men inte om det blir verkligt. Då sätter man ju skrattet i vrångstrupen.

  Znogge: Det är svårt att förstå. Fågelflunsan kom inte så istället beställde man vaccin till hela svenska folket hösten 2007 till svininfluensan. Hur kunde man veta att den skulle komma om inte allt är en fake.

  Gilla

 25. soli01 skriver:

  Helena Palena – du verkar inte vara ensam om att ha betänkligheter mot svininfluensan.
  Här en annan blogg:http://norah4you.wordpress.com/

  Gilla

 26. Josef Boberg skriver:

  Skvalen är ett kolväte och antioxidant som finns i människans hjärna och nervsystem där den fyller viktiga funktioner. Om man däremot injicerar det så går immunförsvaret till attack. Problemet är att det angriper inte bara det Skvalen som injicerats, utan även allt det naturliga Skvalen som är så viktigt för vår hälsa.

  Det finns uppgifter som tyder på att den naturliga Skvalen-mängden i kroppen halveras (- 50 %) efter en vaccinering med svininfluencavaccinet.

  Vad blir hälsoeffekterna av det ❓

  En bilmotor – som enligt instruktionsboken – skall ha mängden 6 l smörjolja i motorns oljetråg – men som körs med bara 3 liter – kommer förr eller senare att i förtid skära ihop.

  Skvalen är bl a nervsystemets smörjolja. Hälsoeffekterna av att halvera Skvalen-mängden i kroppens nervsystem får Du lura ut själv – hälsar Josef 8)

  Gilla

 27. Helena Palena skriver:

  soli: Nej, vi är många som bloggar om det här.

  Josef: Här är en nyttig artikel till:

  http://www.sourze.se/default.asp?itemId=10685766

  Gilla

 28. Josef Boberg skriver:

  Jo… – HelEna – och min sammanfattning av mina kommentarer ovan – om det här eländet med MaktHavarnas förordade svininfluencavaccinering – finns HÄRhälsar Josef 8)

  Gilla

 29. Tanja Bergkvist skriver:

  Helena, snubblade över detta på P1 Morgon:

  ”Vaccindebatt i Tyskland
  I Tyskland har vaccineringen mot svininfluensa börjat. Till skillnad mot i Sverige kommer två olika sorters vaccin att användas. Det ena, som sägs ha färre biverkningar, ska ges till samhällets nyckelgrupper. De två olika vaccinvarianterna har gett upphov till en klassdebatt, berättar vår korrespondent Per Eurenius.”

  http://www.sr.se/webbradio/webbradio.asp?type=db&Id=2021578&BroadcastDate=&IsBlock=

  Gilla

 30. gastlind skriver:

  Vi har nu vaccinerat 2 000 000 av de mest känsliga och utsatta personerna med pandemrix och 5 personer av dessa har eventuellt dött till följd av det. Hur många promille är det? Det är ungefär lika många som dött i svininfluensan i Sverige. Fast den beräknas bara ha drabbat drygt ett hundra tusen personer ännu…

  Hur många fler skulle statistiskt sett dött om de vore smittade av själva flunsan? Vad skulle du sagt till deras anhöriga?

  Om pandemrix nu vore så livsfarligt som du påstår så borde vi väl rimligtvis sett fler fall av allvarliga biverkningar eller allergiska reaktioner?

  Gilla

 31. Josef Boberg skriver:

  Wi som fortfar att andas får – över lite längre tid sett – se hur det blir… 💡

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.