Vaccinet mot svinflunsan innehåller gifter. Kvicksilver t ex!

Sticka sig eller inte!

Sticka sig eller inte!

Jag ska inte vaccinera mig mot svinflunsan! Jag tänker alltså inte strida om vaccinet. Gastlind – en som kommenterat på mitt föregående inlägg tycker att jag är osolidarisk som inte gör det. Det tycker inte jag. Det måste ju vara upp till var och en att bestämma över. När man blir smittad med ett virus då är man fodervärd för en tid tills smittan hittat en ny organism att invadera. Naturen kan! Jag har haft två influensor och tror att jag är immun vid det här laget. Förlitar mig med andra ord på mitt immunförsvar. Fick det här på mejlen idag från Medibalans. Det kan ju vara kul att känna till att vaccinet innehåller gifter. Man kan ju vara allergisk och dö på kuppen!

”Hej!
Vi har fått en del frågor ang ”svininfluensan” A (H1N1) till Medibalans, därför går vi ut med detta utskick.
Här har du lite information som jag skickat ut efter förfrågan om vaccinering mot svininfluensa:
Den svenska versionen av vaccin mot influensa A (H1N1) är Pandemrix. Vaccinet innehåller kvicksilver (Tiomersal) men inte formaldehyd och aluminium. http://www.lakemedelsverket.se/upload/bipacksedelpand.pdfT

En annan variant på vaccin ser ut så här: http://www.rense.com/general86/list.htm
List Of Components Of Glaxo H1N1 Vaccine Inte så kul…

Det finns influensavaccin som inte innehåller toxiska tillsatser med ajuvans så som Hg, Au, formaldehyd mm. Detta eftersom att man vet att det finns människor som är extremt känsliga för tillsatser (även om är ovillig att medge det). Det är således inte bara ett sorts vaccin, flera sorter kan komma att finns i Sverige. Om du vaccinerar dig eller inte är ditt beslut, men det kan vara klokt att i förväg ta reda på vad som injiceras i kroppen. Är du känslig för kemikalier & tungmetaller bör du tänka dig för fler än en gång! Det finns ”renare” alternativ för den som står på sig och som vill vaccineras.

Du kan även kolla detta ang. åsikter mot vaccinering: http://www.medibalans.vitamera.se/ kolla fliken Artiklar/Frågor och svar om svininfluensan

Ha det så gott!
Leif & Christina
http://www.medibalans.se

SvD DN Fettdoktorn AB
——-

Detta inlägg publicerades i Influensan och märktes , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

68 kommentarer till Vaccinet mot svinflunsan innehåller gifter. Kvicksilver t ex!

 1. Antonia skriver:

  Jag tycker fortfarande att det har gjorts för stor sak av det. Unga människor glömmer bort eller vet inte att det dör alltid folk i influensa. Oftast de gamla och de unga. Mellanskiktet drabbas mindre.

  och alla kan inte få vaccin heller även om de vill. Har man haft en infektionssjukdom nyligen får man ingen influensa vaccin.

  Jag chansar. Och inte heller är jag så rädd för döden. Det kommer definitivt lösa det mesta av mina problem 😉

  Gilla

 2. Helena Palena skriver:

  Ha, ha… jag måste skratta Antonia! Javisst löser döden en massa problem! Indeed!

  Gilla

 3. Znogge skriver:

  Jag tänker förmodligen inte heller vaccinera mig. Har haft influensa ett par gånger och förlitar mig nog på det. Sedan har jag en känsla av att vaccinet är framtagit först och främst med tanke på samhällsapparaten och inte på den enskildes hälsa. Bara en tanke…

  Gilla

 4. Josef Boberg skriver:

  Jag får röka lite mera = immunförsvarsstärkande (för oss som har rökt under flera tiotals år) – sam äta en större bit mögelost varje kväll = pennicillin – så klarar jag mig nog, är jag tämligen säker på ❗

  Vaccinera mig är uteslutet – för jag har tillräckligt med giftiga tungmetaller och annat skit i min kropp redan ❗ Mer än 68 år sätter sina spår, verkligen… 😉

  Gilla

 5. gastlind skriver:

  Finns det inget smidigt vis att kopiera en hel serie inlägg till ett nytt inlägg?

  Sällan folk i skiktet 20-30 år dör eller blir allvarligt sjuka normalt sett – oftast är det väl riktigt gammalt folk som löper störst risk – men denna influensa tycks ju vara annorlunda.

  Olika influensor är ju olika. Inte säkert man blivit immun mot en ny variant bara för att man haft gamla. Kanske får du det lindrigare och orkar vara i farten mer under tiden du är insjuknad. Då du hinner alltså troligtvis smitta fler ungdomar på offentliga platser än om du skulle fått det så allvarligt så du skulle blivit sängliggande.

  Josef: Penicillin dödar bakterier och inte influensa – virus 🙂

  Gilla

 6. Helena Palena skriver:

  Znogge: Ja, herregud, vad dom tänker på apparaten. Det verkar som vartenda socialkontor eller sjukvårdsavdelning ska få hela sin personal smittad. Det är väl inte troligt. Men det tycks Tegnell på Socialstyrelsen tro. Vill i sammanhanget nämna att jag hörde Björn Olsen på Tv en kväll. Han är professor i infektionssjukdomar. Han tyckte inte man skulle vaccinera. Varnade för resistensen.

  Josef: Lustigt! Jag äter varje kväll Kvibilles mögelost – den med svart etikett – 46 % fett. En liten bit till salladen med världens godaste dressing på. Skitgott! Det är nämligen så att jag bor i en by – och kan inte jag komma till restaurangen får den fanimej komma till mig. Det är röd lök i sallade bl a.

  gastlind: Synd att du inte kan kasta in alla kommentarer här. Vet inte hur man gör. För dom var bra. Dom fick mig att tänka.

  Det är synd att folk reser så mycket. Det är inte meningen att smittorna ska blandas som nu görs. Virus dansar hambo av lycka. Vi ska leva i små flockar. När spanjoerna kom så hade dom såna konstiga virus med som dödade alla vuxna. Endast barnen blev kvar. Och så dog dessa kulturer ut. Så visst är virus olika från gång till gång. Man måste vara smartare än dom. Och det är jag i mitt tänk.

  Gilla

 7. Helena Palena skriver:

  Josef: Intressant med immunförsvar. Det medfödda är viktigt. Tänker på kalvar som måste få råmjölk inom några timmar för att överleva och komma igång. Får på så vis del av mammans uppbyggda försvar.

  Gilla

 8. Josef Boberg skriver:

  Jo… – GastLind – men immunförsvaret mår bra av att ej ständigt och jämt behöva ”bråka” med bakterierna = det blir mera ”immunförsvarskrut” över för att hålla ”viruscivilisationerna” under kontroll.

  HelEna – min favoritmögelost just nu är ”Danablu” (Product of Denmark) med 50 % fett. Den är bode god och billig (29 kr för 350 g) – samt är väldigt mycket möglig ❗ 😉

  Gilla

 9. Helena Palena skriver:

  Mögligt ska det vara!

  Gilla

 10. Josef Boberg skriver:

  Jo… – HelEna – och fettigt… 😀

  Gilla

 11. Helena Palena skriver:

  Ja! Dom som käkar Becel och Lätt och Lagom får plast i ådrorna! Huva! Roligare kan man väl ha det.

  Gilla

 12. Helena Palena skriver:

  Bitten har jag intervjuat två gånger!

  Gilla

 13. Andréas Polzer skriver:

  http://www.pandemiskydd.se ger vi Dig de bästa länkarna till den senaste informationen, tillsammans med kvalitetsprodukter för ett ökat personskydd.

  Inga spekulationer, hysteri eller överdrifter, utan fakta från seriösa källor tillsammans med bra produkter till humana priser. Kom och titta själv, du avgör om vi har rätt eller ej!

  Gilla

 14. Helena Palena skriver:

  Andreas: Tack för info! Jaha – ni har handgel till salu. Trodde det var slut. Det har stått så i media. Själv använder jag inte gel – det går bra med tvål och vatten.

  Gilla

 15. gastlind skriver:

  http://www.svd.se/nyheter/inrikes/artikel_3424815.svd <– tydligt vad huvudargumentet för att vaccinera sig är iaf. Man ska ta hänsyn till och värna om de känsligare som riskerar att dö om de smittas. En nysning i tunnelbanan eller bussen kan faktiskt vara tillräckligt för att döda någon… men lite svinn får man väl räkna med, eller vad säger ni Helena och Josef? 😉

  Gilla

 16. Josef Boberg skriver:

  Jo… – GastLind – lite svinn får Wi ju alltid räkna med – för det är NaturLiktVist = Intelligent

  Ta t ex ”priset” för att Wi skall kunna köra bil – som ju är att några hundra MedMänniskor avlider i bilolyckor per år + att ca 20 000 får mer eller mindre livsbegränsande = irreparabla fysiska och mentala skador.

  Gilla

 17. Helena Palena skriver:

  gastlind: ”Det är inte främst för vår egen hälsa vi ska vaccinera oss utan för att för skydda våra mer känsliga medmänniskor och för att samhället ska fungera så bra som möjligt. Kanske kan det höja siffrorna ännu några procent.” Citat från artikeln.

  Ja, vad ska man säga. Vi får nog tåla lite svinn. Men svårare blir det att bemöta solidarietsaspekten. Vi ska ju vara så LO-Snälla och Rättvisa mot varandra. Annars framstår man ju som en tölp. En egoist. Men i det här fallet tänker jag på min egen organism. På mina egna soldater i kroppen: mitt eget immunförsvar. I djungelns lag finns inget annat. Så jag ska alltså vaccinera mig för att inte sprida smittan till svaga. Nä, då sitter jag hellre i skogen under en gran med smittan härjar som värst. Men den kommer ju aldrig.

  Jag måste säga att folk som använder pencillin i parti och minut – och läkarna som skriver ut det – är synnerligen osolidatiska eftersom dom förstör resistensen. Och äventyrar på så sätt mitt liv. Allas våra liv.

  Pratade just med min dotter. Hon jobbade på TV8 1997 och då måste alla vaccinera sig mot den flunsa som var då. Hon blev sjuk i två veckor. Och har aldrig varit så sjuk i hela sitt liv. Hennes man var till doktorn med sin gamla pappa igår. Och han anförde detta till läkaren som ville vaccinera pappan. Då sa läkaren att det inte var vaccinet som gjorde att hon blev så sjuk. Vad som kan hända av vaccinet på sin höjd är att man kan bli lam! Sa denne läkare. Oj, oj, oj. Vad ska man tro? Den enda man kan förlita sig på i vår sjuka värld det är på sig själv.

  Gilla

 18. Pingback: Flyg, sjukhus, Kvicksilver-Bara Ekonomi : Alliansupproret

 19. Vad innehåller Vaccinet som svenska staten ska köpa in? Se nedan innehållsförteckning. Källa: Livsmedelsverket. http://www.lakemedelsverket.se/Alla-nyheter/NYHETER-2009/Produktinformation-for-protoypvaccinet-Pandemrix1/

  6.1 Förteckning över hjälpämnen

  Injektionsflaskan med suspension:
  Polysorbat 80
  Oktoxinol 10
  Tiomersal
  Natriumklorid (NaCl)
  Dinatriumvätefosfat (Na2HPO4)
  Kaliumdivätefosfat (KH2PO4)
  Kaliumklorid (KCl)
  Magnesiumklorid (MgCl2)
  Vatten för injektionsvätskor

  Injektionsflaskan med emulsion:
  Natriumklorid (NaCl)
  Dinatriumvätefosfat (Na2HPO4)
  Kaliumdivätefosfat (KH2PO4)
  Kaliumklorid

  Gå igenom innehållet genom att söka på substanserna på sajten: http://msds.chem.ox.ac.uk/

  Och ja det stämmer att Thimerosal innehåller kvicksilver (Molecular formula: C9H9HgO2SNa). Enligt Oxford University varnar man för Thimerosal genom att beskriva produkten så här: Poison. Experimental neoplastigen and teratogen. Harmful by inhalation and ingestion. May cause reproductive damage. May be harmful through skin contact.
  http://msds.chem.ox.ac.uk/TH/thimerosal.html

  Notera alltså att Thimerosal är skadligt redan vid hudkontakt. Detta ska vi alltså spruta in i våra kroppar inkl spädbarn som riskerar att få hjärnskador.

  Gilla

 20. Helena Palena skriver:

  Torbjörn: Tack för info! Stackars barn! Stackas människor!

  Gilla

 21. gastlind skriver:

  Torbjörn:

  Det sägs ju inget om vid vilka mängder som dessa ämnen börjar bli farliga och vilka mängder som ingår i vaccinet. Det är mycket relevant i sammanhanget. 🙂

  Motexempel för att giftiga ämnen alltid är giftiga:

  Vanligt bordssalt är giftigt vid för stora mängder, men i knappast skadligt i måttliga mängder.

  Gilla

 22. gastlind skriver:

  Helena: Inte mig emot om du flyttar ut och bor i skogen istället för att smitta mig, snarare tvärtom 😉

  Som jag förstått det är vaccinets biverkningar ungefär som att drabbas av en jättelindrig variant av flunsan. Vissa symptom kanske man slipper, men andra kanske man får stå ut med någon vecka. Riktigt farligt kan det kanske vara för de som är extra känsliga, men det är väl ett argument för att använda vaccinet och inte emot (vaccinerar man människor i riskgrupp kan man faktiskt övervaka dem och har större chans att hinna behandla dem om de råkar illa ut, med t.ex. såndär konstgjord lunga). Blir de smittade utan att veta om det kanske de ej hinner få vård före det är för sent.

  Gilla

 23. Jim skriver:

  Hej
  Vill bara säga vad Solidarisk med vaccin skulle innebära om de som jobbar på Socialstyrelsen (avlönade av oss) plus deras Läkare. Tänk om de har FEL. Som för trettio år sedan då de sa på STORA plakat 8 – 9 Smörgåsar per dag ger oss välbefinnande. Sett i backspegeln gör det mig rätt skrämd…

  Gilla

 24. gastlind skriver:

  Jim: Ingen annan drabbas ju av om personer på den tiden valde att avstå från att äta smörgåsar (nu är det knappast så att man blir dödssjuk av att äta smörgåsar heller…)

  Vad smörgåsarna har med solidaritetsaspekten att göra undrar jag…

  Gilla

 25. y skriver:

  Hei,

  Jeg gjorde et søk etter informasjon Säkerhetsdatablad (MSDS) om vaksinen og og kom til denne siden.

  I Norge har vi en webside med artikler som omhandler den omstridte vaksinen. Det er heftig diskusjoner om tvangsvaksinering som myndigheter skal gjennomføre da 194 länder har underskrevet at ved pandeminivå 6 er det WHO’s retningslinjer som tar over i det gjeldende land. Sverige har kanskje også skrevet under?

  Det leveres også en spray nå. Det finnes indikasjoner på at sprøyten vil inneholde en RFID nanochip.

  Dere er kanskje kjent med at den medisinske journalisten Jane Bürgermeister i Østerrike har anmeldt produsentene Baxter, GlaxoSmithKlein, Norvartis og WHO for å planlegge en pandemi for profitt?

  Vil gjerne anbefale at dere tar en titt på Nyhetsspeilet.no for god info om vaksinen og anmeldelsen.

  http://www.nyhetsspeilet.no/2009/06/nordmenn-skal-massevaksineres-un%c3%b8dig/

  http://www.nyhetsspeilet.no/2009/06/who-fn-obama-baxters-med-flere-anmeldt-for-bioterror-og-intensjon-om-a-bega-global-massemord/

  Jane Bürgermeisters blogg:

  http://www.theflucase.com/

  Gilla

 26. gastlind skriver:

  Hej V.

  Vaccinet injiceras väl i blodet? Hur ska ett RFID-chip kunna injiceras samtidigt? Det måste då
  * Vara tillräckligt litet för att passera de tunnaste kappillärer i kroppen utan att fastna eller skadas på vägen.
  * Följa med i blodströmmen, vilket gör att chippet kan vara var som helst i kroppen när man vill kolla efter det.

  Kroppen skulle dessutom troligtvis reagera mot RFID-chippet som något främmande objekt och försöka stöta bort det.

  Om RFID-chippet är aktivt behövs ett batteri på chippet som är starkt nog att kunna sända informationen djupt inifrån kroppen. Det batteriet får naturligtvis samtidigt inte vara så stort att det hindrar chipet från att röra sig i blodet.

  Om det däremot är passivt så krävs så kraftiga magnetfält att det börjar bli löjligt att ens spekulera i…

  Verkar det realistiskt tycker du?
  Om inte så kanske du borde ifrågasätta dina källor lite mer…

  Gilla

 27. Helena Palena skriver:

  Y: Tack!

  gastlind: Var inte så blåögd. När det gäller pengar kan dom tydligen göra vad som helst. Vad ska dom ha sina läger till?
  Tvågnsvaccinera folk i? Eller vad? Har du något svar?

  Gilla

 28. gastlind skriver:

  V: Blåögd är man om man okritiskt läser sina källor. Vilket du uppenbarligen gjort om du missat de enkla invändningarna som jag hittade.

  Det är ju bara löjligt att påstå att tvångsvaccinering kommer ske. Vilka skulle tvångsvaccinera och vad skulle göras om man vägrade?

  Tvångsvaccination bryter mot FNs egen deklaration om mänskliga rättigheter.

  Gilla

 29. y skriver:

  Hei Helena Palena, tack.

  Länderna som har underskrevet avtalen med WHO har forpliktet seg til å sette til siden sine egne lover ved erklært pandemi nivå 6.

  I Staten Massachusetts er loven klar for tvangsvaksinering. Hvis helsepersonell nekter, er det $1000 i bot eller 6 dagers fengelse. Militære kan bistå for å tvinge familier.FEMA Camps venter folk som nekter. Infrastruktur til massetransport er klar. Les mer på Nyhetsspeilet.no om dette.
  Dette er virkelighet.

  I mai omskrev WHO definisjonen av pandemi. Rockefeller står bak opprettelsen og finansieringen av Nasjonalt folkehelseinstitutt i Norge som gir anbefaling av vaksinen til norske myndigheter. De har hemmelige regnskap.

  At vaksinen inneholder en RFID-chip til bruk ved H1N1 ser du her gastlind, er allerede utveklat:

  (Reuters) – Shares of VeriChip Corp (CHIP.O) tripled after the company said it had been granted an exclusive license to two patents, which will help it to develop implantable virus detection systems in humans.

  The patents, held by VeriChip partner Receptors LLC, relate to biosensors that can detect the H1N1.
  The technology will combine with VeriChip’s implantable radio frequency identification devices RFID to develop virus triage detection systems.

  http://www.reuters.com/article/hotStocksNews/idUSTRE58K4BZ20090921

  gastlind, her kan man studere de teknologiske siderne ved nano-RFID innen medisin:
  http://www.freepatentsonline.com/y2009/0220789.html

  Barbara Loe Fisher om vaksineskader:
  http://www.nvic.org/NVIC-Vaccine-News/August-2009/Gardasil-Swine-Flu-Vaccines-Inconvenient-Truths.aspx

  Mike Adams har god info om hur man styrker sitt immunforsvar på ett naturlig sett med vitaminer og har info om vaksineprodusentens brott på biosafetylevel 3:
  http://www.naturalnews.com/025760.html

  Mercola.com har info om realiteten av å ta vaksinen og som lege massiv info om helse.

  Gilla

 30. Helena Palena skriver:

  Y: Läskigt! Fan snart har vi en streckkod i själen!

  Gilla

 31. y skriver:

  Hei Helena Palena,

  gaslind, RFID chipen til bruk i vaksinen mot H1N1 er allerede patentert:

  (Reuters) – Shares of VeriChip Corp (CHIP.O) tripled after the company said it had been granted an exclusive license to two patents, which will help it to develop implantable virus detection systems in humans.
  The patents, held by VeriChip partner Receptors LLC, relate to biosensors that can detect the H1N1.
  The technology will combine with VeriChip’s implantable radio frequency identification devices, RFID, to develop virus triage detection systems.

  http://www.reuters.com/article/hotStocksNews/idUSTRE58K4BZ20090921

  I Massachussets er loven allerede godkjent i State senate om bruk av tvang ved militær assistanse. $1000 i bot eller 6 dagers fengelse hvis man nekter. FEMA Camps og infrastruktur er på plats.

  I mai endrade WHO definisjonen av pandemi. Vaksinen vi får er INTE testat. Det er en såkallade mock-up vaksine. Vaksinen ble godkjent siste dagen i september i EU.

  Les mer på Nyhetsspeilet.no for källor.

  Her kan man lese om patenter og muligheter med nano-RFID chip innen medisin:
  http://www.freepatentsonline.com/y2009/0220789.html

  Barbara Loe Fisher om vaksineskador:

  http://www.nvic.org/NVIC-Vaccine-News/August-2009/Gardasil-Swine-Flu-Vaccines-Inconvenient-Truths.aspx

  Gode sider om naturlig styrking av immunforsvaret skriver Mike Adams om her (også om vaksine skandalen fra en produsent):

  http://www.naturalnews.com/025760.html

  Dr.Mercola har god info på mercola.com

  Gilla

 32. y skriver:

  web master Jane Bürgermeisters blogg http://www.theflucase.com er
  Johan Niklasson

  Dessa artiklene fant jeg på Jane’s webside:

  Stora delar av pandemigarantiavtalet är hemligstämplat.

  http://www.svd.se/opinion/brannpunkt/artikel_3609341.svd

  Vaccin levereras hemligt

  Säkerhetspådraget kan bli stort när de första leveranserna av svininfluensavaccin når Sverige. Såväl Rikskriminalen som Försvarsmakten, Säpo och Interpol är involverade.

  http://na.se/nyheter/2.2212/1.545262

  Gilla

 33. Helena Palena skriver:

  Y: Tack för bra info!

  Gilla

 34. Thomas skriver:

  Du som kallar dig ”gastlind” måste verkligen börja läsa på lite märker jag. Jag respekterar folk med starka åsikter men du bara häver ur dig idiotförklaringar utan att ha en aning om vad du pratar om. Det pågår ett mediakrig utan dess like just nu där väldigt få vet vad dom ska tro eller inte tro. Den stora massan är enormt förvirrade. Den ena sidan (media, vaccintillverkare, läkare mfl) tjänar enorma pengar, vinner makt, eller pressas av inflytelserika personer till felaktiga beslut. Den andra sidan är mestadels helt vanliga människor som ”vaknat upp” och försöker varna andra för dom otroligt negativa biverkningar och effekter en massvaccinering har. WHO och FN styrs av samma elit av människor det är ingen hemlighet. Båda två arbetar öppet med att minska befolkningen på jorden och alla inflytelserika människor i leden neråt tjänar enorma summor pengar. Jag har spenderat väldigt mycket tid att forska om detta och jag råder alla till att vara sin egna grävande journalist i detta fallet och ta reda på sanningen..

  Gilla

 35. gastlind skriver:

  Thomas:

  Jag häver inte bara ur mig idiotförklaringar – jag backar upp dem med argument. Kan inte argumenten bemötas kanske jag rent av har rätt? Och ofta kan de ej bemötas.

  Att folk tjänar pengar på det är inget argument för att det måste vara dåligt. Alla tjänar pengar på sitt arbete – är allt arbete som utförs dåligt? Nej verkligen inte…

  Vi har vaccinerat människor under många år, exempelvis barnvaccination på bvc och fördelarna överväger enligt mig i samtliga fall nackdelarna.

  y: Ja men det är ju verligen inte samma sak som att påstå att det skulle ingå i vaccinsprutan.

  Människorna bakom ”NaturalNews” och andra källor ni hänvisar har också ett intresse att sälja sina varor – ofta konkurrerar de mot de vetenskapliga läkemedelstillverkarna till allmänhetens förtret. Borde inte ni själva vara lite kritiska till de källor ni läser från? Många länkar direkt till alternativmedicinska siter som vill tjäna pengar på folks känsla för vad ”naturlighet” är. Ofta dåligt utbildade människor som ej förstår värdet av den vetenskapliga metoden.

  Man klarar sig inte undan virusepideminer med extra vitaminer, god kost och lite hokus pokus!

  Gilla

 36. Helena Palena skriver:

  gastlind: Jag litar bara på mig själv. Det enda man behöver är ett bra immunförsvar.

  Att barn vaccineras mot allt dom sista 30 åren har att göra med att ingen vill ta hand om dom när dom blir sjuka. Båda föräldrarna måste nämligen jobba.

  Det är med andra ord inte konstigt att gruppen 10-29 år är den met utsatta eftersom dom har så dåligt eget upparbetat immunförsvar.

  Gilla

 37. gastlind skriver:

  Helena:

  Det är för det första ingen som tvingar båda föräldrarna att arbeta. Det är ett val som varje familj gör helt själv.

  Hur hemmavårdar man ett barn som fått exempelvis stelkramp? Nej då är det akuten som gäller…

  Unga människor har inte haft någon möjlighet att upparbeta ett bra immunförsvar mot virussjukdomar. Du anser alltså att de hellre ska ta risken att dö än ta ett vaccin som beviserligen ger mycket mindre risk för allvarliga komplikationer?

  Gilla

 38. annonym skriver:

  BIG BORHTER effekt stämplat på det hela. Ett syntetvirus skapat på labbbordet av den ”högre makten”…..stora mängde metall = nanosändare

  Gilla

 39. bohemianhamster skriver:

  Alltså , jag tänker absolut inte spruta i mig kvicksilver iallafall!

  Gilla

 40. Helena Palena skriver:

  gastlind: Båda föräldrarna måste jobba. Det har staten sett till. Vi betalar skatt innan vi ens kommit upp i existensminimum. Behöver jag säga mer.

  Gilla

 41. gastlind skriver:

  annonym: jag tycker de konspirationsteorierna är en aningen långsökta, liksom de flesta som presenterats här.

  Helena: Nej detdär stämmer helt enkelt inte. Det finns fortfarande föräldrar där den ena är hemma med barnen. Det handlar om prioritering.

  Gilla

 42. Jerry skriver:

  Hej er alla döskallar fobiker och vetenskapliga nollor.

  Mängden kvicksilver man får i sig motsvarar att äta 2-3 portionener av ngn fiskrätt uppdragen ur Östersjön.

  Så ni som skall ”låta bli vaccinera” er är ju fan dummare än tåget.

  Skall vi leka med tanken att 1 på miljonen får problem med vaccinet (allergisk reaktion etc) men att en på 1000 dör så är det ju en faktor 1000 där.

  Det är alltså 1000ggr högre risk att du DÖR av influensan istället för att få en allergisk chock (som man troligen överlever).

  Men idioter, som baserar sitt vetenskapliga leverne på Aftonbladet och tokiga folks bloggar finns det ju gott om.

  Gilla

 43. jim skriver:

  Jerry
  Jag hoppas du inte injecerar fisken direkt i blodet. vilket görs med vaccinet. 2,5 mikrogram kvicksilver vilket vaccinet innehåller är ca 7 500 biljoner atomer.

  Gilla

 44. Helena Palena skriver:

  Jerry: Du är nog en svensk dödskalle! Smaka på den här kommentaren:

  Enligt uppgifter i den tyska tidningen Die Welt kommer tyska regeringen och den tyska militären få vaccinet Celvapan som är fritt från kvicksilver och skvalen. Celvapan tillverkas av Baxter. Övriga befolkningen får ett billigare vaccin från GlaxoSmithKline som innehåller både skvalen och kvicksilver. Med rätta är många Tyskar förbannade idag. Mycket starkt av Die Welt att våga publicera detta

  Jim: Välkommen ombord på skeppet Intelligent! OBS! Engelskt uttal.

  Gilla

 45. Mattias skriver:

  Nu vet jag att inget margarin innehåller plats.
  Kika här =)

  http://www.alltforforaldrar.se/forumarchive/forums/viewArticles/42/9190018

  Gilla

 46. Helena Palena skriver:

  Mattias: Så skönt då! Ät och njut! Här blir det smör för hela slanten. Riktiga saker.

  Gilla

 47. Tom skriver:

  Visst är kvicksilver farligt men så är även en annan substans i Pandemrix, nämligen natriumklorid.
  Natriumklorid (d.v.s. vanligt salt) måste man dock få i sig i stor mängd för att det skall göra någon skada.

  På samma sätt är det med kvicksilver. 2,5 mikrogram ligger långt under WHO:s riktlinjer och endast den som är extremt överkänslig riskerar några biverkningar. Dom flesta av människor får i sig betydligt mer än 2,5 mikrogram kvicksilver på ett år. Blev ni inte vaccinerade som barn?

  Gilla

 48. Helena Palena skriver:

  Tom: Det värsta i hela soppan är skvalenet – hajleveroljan – som är tillsatt som booster – adjuvans – för snabbare effekt. Hört talas om gulfsyndromet?

  Nyttig länk här:

  http://www.sourze.se/default.asp?itemId=10685766

  Gilla

 49. Jim skriver:

  Tom
  Kom igen visst finns det andra farliga ämnen som du nämner. Visst blev jag vaccinerad som barn, men jag tror inte mina föräldrar eller skolsköterskan visste vad vi vet idag (vem vet vad som hände med biverkningar). Nu vet vi mer och kan ta ställning. Så visa det, din kunskap. Berlinmuren har rasat för länge sedan, bakom den fanns Lilla Sverige och på andra sidan NATO. Jag tror inte att vi behöver styras av allehanda info utan ta tag i Vad vill Jag.
  Min hemma Mamma fick Predulin på 60 talet för att orka, hon var inte ensam om det. Läkarna skrev gladeligen ut detta (även om hon var gravid). Undrar just vad det ledde till (men det var ju godkänt av Socialstyrelsen). TÄNK…

  Gilla

 50. Helena Palena skriver:

  Nu ska vi inte kriga med gevär och bomber längre. Nu är det biologiska vapen som gäller.

  Gilla

 51. Muppsebbe skriver:

  Penicillin= jaaa! förstör imunförsvaret! JIPPIE!

  Om du blandar in lite illuminati teorier så inser ni alla att svinisen kom liiite misstänksamt nära den tid då palestina konflikten trappades upp!
  Dvs. Dom styr media, sätter namn på en vanlig influensa och ovanligt nog så har dom ett vaccin nästan direct!?:O

  (en bra anledning för usa att missleda medan dom håller på med annat)

  Kaansk liiite väl många sammanträffanden. Influensan kan till och med vara skapad av vetenskapsmän under illuminati och vacinet + influensan är för att få folk att DÖ + tjäna pengar på att sälja vaccinet och få massa pengar.

  dvs. Dom säljer gift som vi media hypnotiserade, lättlurade överklass människor i europa. och vi glädjeligen ger ut det till halva vår befolkning i sverige….

  Ni som är idioter kommer vacinera er + förmodligen dö en plågsam död ifall ni inte är skeptiska till allt som är på tv och i tidningar. NI ÄR SÅ ÄGDA och tyvär kan jag inte göra något åt att alla går på deras feta bluffande.

  Gilla

 52. Muppsebbe skriver:

  ”Den nya influensan H1N1 har en genetisk sammansättning som inte setts förut. Viruset är en gåta för virologerna. Omfattande analyser tyder på att svininfluensaviruset består av spanska sjukan-virus från 1918, fågelvirus och två nya H3N2 virus-gener. Debatten om huruvida det kan vara ett genetiskt tillverkat virus fortsätter”

  haha, kind of proves my point;)

  Gilla

 53. Johnnny skriver:

  Muppsebbe: Tja, du lever ju uppenbarligen upp till ditt namn. Bara för att media gör abnorma och förvridna rubriker betyder inte det att viruset fortfarande kan vara farligt. Hoppas du inte tror på karma.

  Gilla

 54. Johnnny skriver:

  ..även kul hur många självproklamerade professorer det finns i vårt land. Snacka om att sitta på höga hästar.
  Geez..

  Gilla

 55. gastlind skriver:

  Helena: Jaha. Har du någon info om när dessa Baxter får klart sitt vaccin då? Jag menar vårt vaccin från GSK kommer ju verkligen i sista minuten… vaccinationerna tävlar ju med sjukdomsfallen. Denna veckan kommer barn både insjukna och vaccineras som bara den.

  Gilla

 56. Helena Palena skriver:

  Gastlind: Snacka skandal! Vilket hafsverk hela skiten är!
  Det är fler som dött av vaccinet än själva flunsan. Och dom som dött i den var redan sjuka. Vilken jävla skitvärld vi lever i.

  Gilla

 57. Helena Palena skriver:

  Muppsebbe: Tack för bra kommentar!

  Gilla

 58. Saras syster skriver:

  ”Det är fler som dött av vaccinet än själva flunsan”

  Tillåt mig småle

  Gilla

 59. gastlind skriver:

  Helena:

  Ungefär 30-40% av de som dör i flunsan hittills är fullt friska 20-30åringar. Ska vi bara skita i dem?

  Förresten gör kvicksilvret mer nytta än skada. Kvicksilver dödar bakterier mycket effektivt. Och man vill inte att vaccinet ska förorenas av bakterier. Ägg innehåller som bekant mycket näring för bakterier att festa på och pandemrix är tillverkat i hönsägg. Det vore en större fara att utelämna kvicksilvret eftersom man då skulle kunna få en bakterieinfektion på köpet när man tar vaccinet.

  Nu har enligt uppgift snart 2 miljoner vaccinerats och eventuellt 5 personer (med tidigare dödliga sjukdomar) har dött av det. Mycket färre personer har varit smittade av flunsan (strax över 100 000, vilket bara är en tjugo del så många). Av dem har ungefär lika många dött. Det säger väl något om vilket av vaccinet och sjukdomen som är livsfarligast?

  Gilla

 60. Helena Palena skriver:

  Gastlind: Hur många är det som har dött av sprutorna? Om det rapporterar inte media. Professor Lillihöök på – eller vad han heter – Läkemedelsverket ser ut som han inte vet vad det är han svarar på. Och Anders Tegnell på Sociaalstyrelsen ska vi bara inte tala om. Han är verkligen ute och cyklar.

  Du har ju svaret själv. Fullt friska 20-30-åringar! Varför dör dom. Därför att dom har dåligt immunförsvar naturligtvis. Och hur många är dom. Lite svinn får man ta. Naturen är ingen lek.

  Gilla

 61. Helena Palena skriver:

  Gastlind: Protesterna mot svininfluensavaccinet bland massmedia, läkare och folket i stort är massiva i Tyskland. Hård kritik riktas mot myndigheter som har beställt 200 000 doser vaccin utan kvicksilver och skvalen till sig själva medan folket får ta ett vaccin med dessa skadliga substanser.
  I Tyskland försöker man i alla fall rädda armén. Men här ska alla slaktas!

  Gå och uppdater dig lite på vaken.se

  http://vaken.se/modules/smartsection/category.php?categoryid=29

  Gilla

 62. gastlind skriver:

  Helena: Om samhället skulle resonerat på samma vis som du i början av 1900-talet skulle vi fortfarande dö i drivor av fjantsjukdomar orsakade av bakterier och virus som nu är i princip helt utrotade. Medellivslängden skulle vara mycket lägre. Antibiotika och vaccin är några av de bästa uppfinningarna för mänsklig hälsa genom tiderna. Att avstå från dem är till vilken nytta då? Bara för att vara ”naturlig”?

  Det är enormt bakåtsträvande tycker jag. 🙂

  vaken.se är en sida som utnyttjar lättpåverkade människor som inte läst mycket naturvetenskap i skolan.

  Gilla

 63. gastlind skriver:

  Vilket steriliserande medel används om inte kvicksilver i tyskarnas vaccin då? De kör väl inte gärna utan något alls får vi hoppas… Det vore antagligen som att bjuda befolkningen på en gratis slumpmässig bakterieinfektion.

  Gilla

 64. y skriver:

  ÖPPET BREV TIL SVERIGES SAMTLIGE JOURNALISTER
  Direktlänken till detta brev är: http://www.wordmworld.net/uncategorized/oppet-brev-journalister

  Till alla journalister verksamma i Sverige: Sanningen är ute. Era arbetsgivare har blivit avslöjade. Era arbetsgivares arbetsgivare har blivit avslöjade. Era arbetsgivares arbetsgivares arbetsgivare har blivit avslöjade. Sanningen är ute. Jag upprepar: Sanningen är ute.

  Det största brottet mot mänskligheten i modern tid pågår just nu mitt framför våra ögon – och ni, alla journalister verksamma i Sverige, är tysta. Jag upprepar: Det största brottet mot mänskligheten i modern tid pågår just nu mitt framför våra ögon – och ni är tysta.

  Om ni väljer att kalla detta för galna konspirationsteorier utan att informera er om vad som i världen faktiskt försiggår, lägg genast av med detta nonsens.
  Sanningen är ute. Vi vet vad som pågår.

  Majoriteten av Sveriges och jordens befolkning är inte medvetna om hur saker och ting egentligen ligger till, men tillräckligt många är det för att jag återigen ska upprepa detta ultimatum: Från och med idag, den 11 november 2009, så ska ni börja arbeta för att förmedla sanningen om svininfluensan, vaccinet och de pågående massvaccineringarna till hela det svenska folket.

  Innan jag fortstätter vill jag meddela några av era arbetsgivare och chefer följande: Jan Helin (chefredaktör Aftonbladet), Raoul Grünthal (koncernchef Schibsted), Thomas Mattson (chefredaktör Expressen), Jonas Bonnier (koncernchef Bonnier), Thorbjörn Larsson (chefredaktör Dagens Nyheter), Lena K. Samuelsson (chefredaktör Svenska Dagbladet), Mats Svegfors (VD Sveriges Radio), Eva Hamilton (VD Sveriges TelevisionJag vill att ni, till oss alla, ska ge svar på följande två frågor:

  1) Hos vem vilar er lojalitet – hos det svenska folket eller hos de mest lömska skurkarna på detta jordklot?

  2) Från vem tar ni era order?
  För att ta del av den mest väsentliga informationen om allt detta kan ni läsa en svensk översättning av Jane Bürgermeisters sammanfattning av detta brottsmål genom att klicka på följande länk: http://www.wordmworld.net/uncategorized/sanningen-svininfluensan-vaccinet-2

  I det fallet ni tycker att allt detta bara verkar för osannolikt för att vara sant, vilket är högst förståeligt – men samtidigt inte är ett rationellt bemötande av påståendena, kan ni börja ta del av bevismaterialet.

  Om ni någon gång har undrat hur egentligen Hitler för drygt sjuttio år sedan kunde komma till makten och i nästan ett helt decennium terrorisera världen utan att någon stoppade honom, så behöver du inte studera några historieböcker, det räcker med att du tar dig en titt omkring just nu, i ditt eget liv, i världen idag. Det var så här det gick till, och det är så här det går till.

  Vidare kan ni ta del av den patentansökan för vaccin mot svininfluensa som läkemedelsföretaget Baxter lämnade in, innan dess att det “helt okända” svininfluensaviruset plötsligt dök upp i Mexiko. http://www.theoneclickgroup.co.uk/documents/vaccines/Baxter%20Vaccine%20

  Eller så kan ni lyssna på något så ovanligt som en okorrumperad hälsoministers åsikter kring svininfluensan och vaccinet, nämligen Ewa Kopacz från Polen. Var är du, Göran Hägglund? Varför är du så tyst, din ruttna lilla fluga till socialminister? Från vem tar du dina order? http://www.youtube.com/watch?v=IlqWFV098xw

  Ni kan dessutom läsa en artikel om en viss Joseph Moshe, mikrobiolog hos underrättelsetjänsten MOSSAD, som i ett akut försök att förmedla sanningen ringde in till ett radioprogram och sa att man i ett av Baxters Ukrainska laboratorium tillverkade ett biologiskt vapen i form av ett vaccin. Kort därefter ingrep den amerikanska säkerhetstjänsten och arresterade Moshe, hävdande att han var en terrorist som hotat att spränga Vita Huset. Därefter har man inte hört från honom. Om detta kan ni läsa här: http://www.unfictional.com/joseph-moshe-mossad-bioweapon-swine-flu-vacci

  Om ni vill ha information att jobba med, om ni vill få några pusselbitar, om ni vill börja granska världens sanna makthavare, om ni vill börja förmedla sanningen till det svenska folket, så kan ni nog börja gräva lite djupare med hjälp av en samling nyckelord och 45 st länkar som jag uppställt nedan.
  Sanningen är ute. Kommer ni att fortsätta vara tysta?

  Ondskan vill att denna information ska hållas borta.
  Kärleken begär att denna information skall fram.

  Mikis Mazarakis

  Direktlänken till detta brev är: http://www.wordmworld.net/uncategorized/oppet-brev-journalister

  Les hele brevet via linken over.

  Gilla

 65. Helena Palena skriver:

  gastlind: Jag motsätter mig inte vaccin i sin helhet. Här handlar det om svininfluensan. Sju har visst dött (riskgrupper) men 1 500 cirka brukar dö varje säsong i vanlig influensa. Storm i ett vattenglas alltså.

  Citat ur brevet ovan:

  ” Vidare kan ni ta del av den patentansökan för vaccin mot svininfluensa som läkemedelsföretaget Baxter lämnade in, innan dess att det “helt okända” svininfluensaviruset plötsligt dök upp i Mexiko.”

  http://www.theoneclickgroup.co.uk/documents/vaccines/Baxter%20Vaccine%20

  Gilla

 66. frida&victoria skriver:

  VI HAR REDAN TAGIT DEN!,VI HAR REDAN TAGIT DEN!,
  VI HAR REDAN TAGIT DEN!,
  VI HAR REDAN TAGIT DEN!,
  VI HAR REDAN TAGIT DEN!,
  VI HAR REDAN TAGIT DEN!,
  VI HAR REDAN TAGIT DEN!,
  VI HAR REDAN TAGIT DEN!,
  VI HAR REDAN TAGIT DEN!,
  VI HAR REDAN TAGIT DEN!,
  VI HAR REDAN TAGIT DEN!,
  VI HAR REDAN TAGIT DEN!,
  VI HAR REDAN TAGIT DEN!,
  VI HAR REDAN TAGIT DEN!,
  VI HAR REDAN TAGIT DEN!,
  VI HAR REDAN TAGIT DEN!,
  VI HAR REDAN TAGIT DEN!,
  VI HAR REDAN TAGIT DEN!,
  VI HAR REDAN TAGIT DEN!,

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.