Michael Jacksons hud var vit men själen den var svart!

Jackson var söt som brun.

Jackson var söt som brun.

M Jackson föddes 29 augusti 1958. Han blev 50 år i sin vita skrud.

M Jackson föddes 29 augusti 1958. Han blev 50 år i sin vita skrud.

Så skaldar Evert Taube i en sång om en vit son i Zing Zing och svarta tvillingpojkar. Nu är han död – King of Pop. Fantastisk sångare. Så jävla bra! Synd att han svek sin själ. Han gick mer eller mindre över lik för att bli vit. Varför kan man undra? Kanske han ångrade sig sen Barack Obama blev president. Vem vet. Tänk att bleka sin hud. Hur gick det till? Och operera näsan om och om igen. Att den inte ramlade av. Jamen, det gjorde den ju visst. Och den där skåran i hakan. Varför ville han ha den? Undrar om han inte var lite pedofilig av sig i alla fall. Nä, kanske bara blev utsatt för folk som ville tjäna på honom Som ljög. Skulle tro det. Vila i frid kära Jackson. Det finns ingen som kunde dansa och sjunga som du.

DN Expr DN AB
——-

Detta inlägg publicerades i Människor och märktes , , , , , , . Bokmärk permalänken.

27 kommentarer till Michael Jacksons hud var vit men själen den var svart!

 1. LatentEnergi skriver:

  Ryktena kom före den bekräftade nyheten.
  En sådan händelse sprider sig således snabbt på internet.
  En sådan händelse skapar en lavin som sprider sig till en ny lavin osv.
  Jag tror det blir mer av den varan de kommande åren.
  (Men ännu finns inte de rätta programmen för att skapa laviner på internet. ”digg.com” kanske kan utvecklas åt det hållet ifall de tar bort kravet på registrering.)

  Jaha, har han dött, det var snopet.
  Men vi och alla kossor tuggar vidare, sådant drabbar ju inte oss.

  Gilla

 2. Börje skriver:

  http://www.minnessidan.se kan vi nu tända ett ljus för idolen samt också skriva i en minnes bok

  Gilla

 3. Znogge skriver:

  Visst var han söt som brun och lika duktig som brun också. Men var han helt lycklig trots alla framgångar…

  Gilla

 4. Nu säger familjen tydligen att det var Demerol/Petidin (som den drogen heter på svenska) som tog livet av honom. Petidin är morfin och det har jag fått när jag födde barn, men aldrig annars. Är en stark drog. Kan inte ha varit bra att ta det hela tiden. Han var tydligen beroende av fler painkillers. Och han fick en spruta av sin doktor (ryktas det) omkring 11.30 och 14.30 förklarades han död. Rena mordet om det stämmer.

  Gilla

 5. Katharina skriver:

  Man skulle önska att folk talade 20 rader om hans talang och en halv rad om hans hud. Men som vanligt är det tvärtom…

  Gilla

 6. LatentEnergi skriver:

  M. Jackson var duktig musiker m.m.

  Var han pedofil?
  Jag tror det, men att vara pedofil är inget brott !
  Begick han brottsliga handlingar?
  Nej, han blev väl aldrig dömd för det?
  Pedofiler lever faligt i en värld där folk tror att det är lagligt att dömma oskyldiga pedofiler.

  (Jag tror de flesta kvinnor är skyldiga pedofiler.
  Hur ofta ser man inte kvinnor pussa sina barn mot deras vilja.)

  Obligatorisk PK disklaimer.
  Jag tycker synd om de som fötts med avvikande sexuell läggning men jag accepterar inte brottsliga handlingar.

  Gilla

 7. Henry Pearson skriver:

  Pedofili är ett brott i nästan samtliga nuvarande kulturer.

  Gilla

 8. mrmhalland01 skriver:

  >men att vara pedofil är inget brott !

  Va ??

  Vad är det du eller jag inte har förstått ?

  Gilla

 9. LatentEnergi skriver:

  Förklaring:

  Pedofili är en sjuklig sexuell läggning.

  Personer med sjuklig sexuell läggning måste begå ett brott innan de kan dömmas för ett brott.
  Ni måste skilja på sexuell läggning och brott.

  Sedan kan man ju diskutera definitionen av ”pedofil”. Är det en person med den sjukliga sexuella läggningen pedofili, eller är det en person som begått ett brott pga sin sjukliga sexuella läggning?
  Det kanske är fel att kalla en person som inte begått ett brott för pedofil, men det gör jag. På samma sätt som homosexuell och homosexualitet. Man blir väl inte homosexuell av att ha legat med en person av samma kön, eller hur? En sexuell läggning föds man nog till.

  Gilla

 10. Helena Palena skriver:

  Latent: Ja, han har dött. Och vi andra kossor lever på som vanligt. Härligt nog. Vilket jävla liv. Gå på droger för att kunna existera.

  Znogge: Nej, man blir inte lycklig i rampljuset. Det blir man i vardagen.

  Ann Helena: Undrar varför han hade så ont. Han vägde visst bara 44 kg på slutet. Herregud – han måste ju ha sett ut som en 14-åring.

  Latent: Nej, vi kvinnor som pussar och kramar våra barn är inga pedofiler. Vi är bara mänskliga. En normal människa vet var gränsen går. Barn gillar när man knorrhåller och tvångspussar dom. Kittlar dom i magen så dom kiknar av skratt. Det älskar dom.

  Pearson: Det måste vara ett brott för annars kan inte klanen, flocken, stammen överleva.

  Latent: Jag tror som du att man föds till en sexuell läggning. Så frågan blir då hur man ska komma åt dessa människor som använder barn och som tror att barn tycker om det. Läskigt! Usch!

  Säger det än en gång: En normal människa vet var gränsen går. En normal människa vill barnet väl och hjälper det att växa upp till en sund individ.

  Gilla

 11. MartiJ skriver:

  Pedofili må vara som vilken annan sexuell läggning som helt, men sjuk är den definitivt inte – även om huvudmålet för förälskelsen är barn innan puberteten. Vad som däremot är sjukt, är människors hetsande mot minoritetsgrupper ute i samhället som inte har någon som helst kapacitet att kunna försvara sig själva… Är det rättvist tycker ni?

  Som pedofil räcker det enbart med att du förblir passiv för att utgöra ett indirekt hot mot någons barn och måste därför bevakas – polisen är nog inte direkt villiga i första taget att behandla en anmälan om hot mot liv och häsa om den kommer in från en pedofil. Eller vad tror ni…?

  Pedofili står listat som en störning ja – men så ses även vanliga hetrosexuella mäns attraktioner till fjortisar som sjukt också, inget är sjukt eller skadligt mot någon annan individ så länge man respekterar varandra. Om Michael hade sexuellt umgänge med minderåriga pojkar i sitt hem får vi nog aldrig veta heller – det har säkerligen redan tystats ner genom mutningar.

  Gilla

 12. Helena Palena skriver:

  Marti: Det är klart pedofili är en sjuk läggning. I natruens mening är den det. Se den flock, stam eller kultur som skulle tillåta vuxna hålla på sexuellt med barn. Den finns inte av ren sjävlbevarelsedrift. Vuxna som tror att barn vill ha sex med dom är sjuka i den månen att dom inte har insikt i vad det är dom sysslar med. Det är alltså störda på många olika sätt vid sidan om sin kåthet med andra ord.

  En normar människa utnyttjar inte ett barn för sina egna sjuka känslors skull.

  Gilla

 13. MartiJ skriver:

  Helena:

  Utlevda sexuella relationer med minderåriga barn har faktiskt varit väldigt utbrett och setts som en acceptabel del i samhället under större delen av vår mänskliga historia.[1] Även idag på sina platser i världen så är detta ett vanligt förekommande fenomen – i djurriket så återfinns intima umgängen med ungar, om det sedan är positivt eller ej lägger jag inte ner någon energi på – huvudsaken är att ingen annan människa blir kränkt. Att bara dra slutsatsen att sex med barn alltid måste vara ett övergrepp är ett fånigt försök att blunda för sanningen… Visst så ser statistiken dyster ut så sanningen kan faktiskt vara svår att ta till sig – det finns en orsak till det här och det handlar inte om romanser med barn – utan en mörkläggning i stort.

  Självklart så kommer ni skratta åt det här och tycka att det är fullständigt befängt att barn kan känna åtrå till övriga människor oavsett ålder, och inte heller så tycker ni väl att pedofiler är friska som dras till unga livfulla flickor och pojkar mer än vuxna – dom är väl omogna och rädda för vuxna kvinnor som kan utmana deras intellekt?

  Jag säger inte att man ska börja bryta mot rådande lagstiftning, men att kalla män och kvinnor för sjuka i huvet bara för dom dras till något som är ”offlimits” på grund av okunnskap – är dumt.

  Efterfrågas forskning som stödjer att barn inte alltid tar skada av samtyckande relationer så är det bara att säga till: dock är det inget jag förespråkar med hänsyn av rådande (genomtänkta?) lagstiftning.

  Sen en sak till: Den mesta statistiken som presenterar sexuella övergrepp på barn har begåtts av personer utan någon primär draging mot minderåriga, så att förlita sig på sådana källor är inte ett smart sätt att få fram om barn verkligen far illa varenda gång – dom flesta pedofiler har varken sex med barn eller ser på barnpornografiskt material – så det blir minst sagt lite knepigt…

  …………….

  Källhänvisning:

  [1] Haeberle, Erwin J. (1983). The sex atlas

  Gilla

 14. annelie skriver:

  Nej att vara pedofil är så klart inget brott i sig men det en pedofil Gör ! är ett brott ,då man skadar ett barn! Det är som att säga att vara psykiskt störd (psykotisk ex) är inget brott men att begå en våldshandling under psykos då ?! Är det inget brott ?!Mord/dråp ex. Vilken fånig diskution!

  Gilla

 15. Emy skriver:

  Ja jag tycker verkligen att det måste betrkatas som brott då man utrycker en sexuell känsla mot ett barn.Läste också att någon skrivit att Mammor ! är sexuella mot sina barn då dom tar i dom osv. Vad?! Det är skillnad på kåthet och ömhet.Barn är inte könsmogna och kan inte hantera en vuxens närmanden om dessa handlar om sex.Men så klart, Pussar i massor och smekningar på alla delar av kroppen utom på könet,då det är mkt anstötligt och mot naturen att det skall vara så .Men så klart det finns nog mammor som ”går över gränsen” och då har man troligen utsatts för det själv som barn av Sin Mamma/Pappa.Det hade ju Michael(enl.egen uppgift) blivit utsatt för så det är ganska typiskt att just han skulle vara en Pedofil därmed.Stackars människa.Han hade säker ett rent Helvete i sitt liv pga detta!Pedofil,det föds man ej till utan det blir man!då en vuxen förstör ens framtid genom sexuella handlingar innan barnet är moget.Det är en mkt kränkande handling!Försvarar man detta borde man gå tillbaka i tiden och kanske genom psykoterapi? ta reda på vad man själv!har varit med om Back in time.

  Gilla

 16. Emy skriver:

  Ps.en sak till ; Att ha sex är väl ändå Två mäniskor skall vara med på ?! Man skall Fortplanta sig!Det är Faktiskt det som just är meningen med sex.Kan ett barn räkna ut.Man begår ju klart en våltäkt då man gör något mot någons vilja eller hur?! För inte fn vill ett barn ha sex!! Det är någonting som skall vakna till liv i Puberteten och har man då redan ,i Förtid! blivit smekt(därmed förnedrad!!) i sin tidigare barndom så….Vi lever i en civiliserad kultur(som många iofs försöker rucka på)då vi har morliska gränser.Det är just det som gjort att samhället fungerar och att vi skall skydda våra barn mot pedofiler bla.Självklart !!Sedan att vara homosexuell är ju något man Som vuxen! väljer så klart och inget brott! Men blir man utnyttjad av en man i sin barndom (då hela vår framtid grundas fö)så kanske man blir homosexuell pga det.Michael J var ju homosexuell pga detta trauma han var med om så klart.Han hade säker inte varit det annars och han skämdes för det dessutom.Stackarn!

  Gilla

 17. MartiJ skriver:

  Underbar diskussion! Här vill man lagstadga mot tankebrott och spär på diverse fördomar utan att backa upp eländet med fakta – inte nog med detta, för man tar även tillfället i akt att attackera homosexuella genom urlöjliga antydningar. Finns det något hopp för debatten’s fortsatta överlevnad eller ska jag dra mig tillbaka? Ni tycks uppenbarligen vara för intelligenta så att jag ska ha en ärlig chans…

  Gilla

 18. alnabone skriver:

  MartiJ:

  Nog måste väl du ändå hålla med om att det är fundamentalt sjukt att ägna sig åt diverse sexuella handlingar eller tankar rörande barn?

  Att kalla mödrar för pedofiler, som i ditt inlägg ovan är faktiskt ganska smaklöst. Äveb om det säkerligen förekommer hos någon promille av befolkningen så har jag svårt att tro att man ska dra alla över en kam. Den känslan fick jag att du gör och detta skulle jag gärna se att du motverar och förtydligar.

  Gilla

 19. MartiJ skriver:

  alnabone:

  Jag tycker inte att det är något vidare sjukt att uppskatta unga flickor eller pojkar på ett bredare plan nej – däremot så ska man ju inte ägna sig åt sysslor som är direkt kriminaliserade i dagens samhälle, oavsett om ingen far illa.

  Och jag tror att du misstar mig för en annan skribent på bloggen; jag kallade aldrig mödrar för pedofiler (även om det så klart finns kvinnor med sådana känslor,) men det inte sagt att dom skulle agera på dom. Vill man förändra lagstiftningen så ska man börja med att utveckla fram en långlivad debatt som inte präglas av trams och hat – människor borde istället förbli objektiva i sina bedömningar – att kränka en stor folkgrupp genom sjukförklara mänskliga preferenser som man inte ens har valt är fel och pinsamt…

  Inte heller så säger jag att alla nödvändigtvis dras till minderåriga av motsatt/samma kön, men en stor del gör faktiskt det och borde respekteras för sitt sätt att leva. Nej – jag menade inte så, utan mer ett liv utan beröring och närhet med flickorna ~ pojkarna dom säger sig älska – enligt mig så är passiva pedofiler vår tids stora hjältar eftersom dom offrar så mycket.

  Angående din gissning på hur stor del pedofiler utgör bland befolkningen så är det svårberäknat, ingen vill väl antagligen inse hur vanligt det faktiskt är – dom flesta skriver ju inte på bloggar heller…

  Men lite forskning kan nog komma bra till pass:

  1-5% av befolkningen uppskattar man hade sexuella dragningar till barn vid tiden av publiceringen, så ser siffrorna ut – antalet män och kvinnor som dras till barn idag kan vara högre på grund av oviljan att berätta om sitt tillstånd, den statistik som kommer från dömda sexbrottslingar är inte heller tillförlitlig då majoriteten inte utgörs av personer med sexuella känslor mot barn – dom flesta har ju aldrig sex med dom.

  Antalet vuxna som attraheras av könsmogna tonåringar däremot tordes vara skyhögt (dessa kallas för hebefiler = eller vanliga hetrosexuella sunda män om du så vill.)

  Källa: Briere, J., & Runtz, M. (1989). University males’ sexual interest in children: Predicting potential indices of ”pedophilia” in a non-forensic sample. Child Abuse & Neglect: The international Journal, 13, 65-75.

  Gilla

 20. Josef Boberg skriver:

  Hmmm… – läst och begrundat inlägg såväl som kommentarerna.

  Gilla

 21. fairymary skriver:

  Apropå svart och vitt och inspirerad av min nyligen genomgångna uppfräschningskurs i tai chi:

  http://hem.passagen.se/sandin4/text/yingyang.htm

  Gilla

 22. Antonia skriver:

  Han hade tydligen vitiligo. Därav det vita huden. Kanske hade han blekt för att jämna ut det.
  Synd är ju för hans barn. Men det var ju synd om de vilket fall som helst.

  När kände dör unga blir det alltid en effekt på total dyrkan hos vissa individer. Rykte. Nu spelar han nog kort med Elvis. För han är inte heller död. 😉

  Gilla

 23. r.i.p skriver:

  Att ni inte skäms!
  Michael hade 2 hudsjukdomar:
  vitiligo och lupus.
  vitiligo gör att pigmentet bleks på vissa ställen beroende på vilken sorts vitiligo man har…
  Michael hade universal vitilego som gör att stora områden och i vissa fall hela kroppen bleks.
  han hade även lupus som bl.a. har som orsak att man blir överkänslig mot sol (han blev tillslut allergisk) och man kan även få ledsmärtor.
  Detta förklarar varför hans hudfärg ändrades, det hade för i helvete ingenting med att han ville vara vit att göra. Han berättade detta under en intervju med operah då han knappt kunde fortsätta prata för att han hade gråten i halsen och sa:
  ”there is nothing I can do about this, and that makes me so sad. I’m proud to be black and I am really not ashamed of the coulor of my skin. It has nothing to do with that! I have a skin diseas. And with all those people who spreads rumors about me not wanting to be white I get very sad!”

  Under inspelningen av en pepsi reklam så blev Michael brännskadad och föll ner från en stege. Därför fick han börja ta en smärtstillande medecin, Demerol, för att klara sig igenom smärtan.
  Detta blandat med två andra medeciner, Xanax och Zoloft, två ångestdämpande medeciner som han blev beroende orsakade antagligen hjärtstilleståndet han fick vid lunchtid den 25 juni 2009. Michael blev 50 år gammal.

  Så kan inte alla bara hålla käften och sluta klaga på den största stjärnan i världshistorien! Ta och kolla på en av hans många intervjuer så kommer ni märka att han antagligen var världens goaste kille!

  Gilla

 24. Helena Palena skriver:

  r.i.p. Ojdå – var det så det låg till. Märkligt att bara han drabbades så hårt och blev så vit. Har han sagt det själv måste man ju lita på honom. Men jag tycker det har varit dåligt omtalat i våra tidningar här hemma hur det låg till. Om det nu är sant. Kan en svart verkligen bli helvit p g a sjukdom. Fläckar har man ju sett – men hela kroppen?

  Gilla

 25. hur vågar ni? skriver:

  han är ingen pedofil!!!
  pedofil är när man känner sexuell attraktion till barn!!
  usch hur kan folk säga att han är en pedofil!!
  han hade vitiligo det är en hudsjukdom han kan inte hjälpa det och han har inte blekt huden!

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.