Magnus Uggla har bloggen som vapen

Magnus Uggla kan korrigera på sin blogg om media skriver skit om honom.

Magnus Uggla kan korrigera på sin blogg om media skriver skit om honom.

Har kollat på två av Magnus Ugglas program Var fan är min revy och måste säga att dom är jättekul. Jag sitter i soffan och skrattar så tårarna rinner. Det gör min syrra också. Vi har samma humor. Jag menar – det är ju sällan man skrattar som fan nu för tiden. Som man gjorde när man var i tonåren och inte kunde sluta. Uggla har bloggen som back-up. Han säger i AB igår ”att det är skönt att ha bloggen som vapen om det skrivs skit om en”.

Uggla är kul och han spelar ju sig själv i jakten på revyn. I Kalix och i Båstad har han varit. Och i sin lilla stå-up grej i slutet av programmet häcklar han stockhomaren visavi lantisen. Han verkligen rider på att folk på vischan avskyr stockholmaren. På så sätt vrider han vattnet ur trasan och kvar blir bara en känsla av att det där hatet inte har någon betydelse när det kommer till kritan. Allt är bara schabloner och vi är ju alla människor. Bra gjort Uggla! Kör på!

På sin blogg skriver han idag att han inte vet vad han ska tycka om Wanja-grejen. Å ena sidan gillar han inte drev och å andra sidan svarar han sig själv på frågan genom att citera rikskanslern Axel Oxenstierna: Vet du icke min son med vilken ringa vishet världen styrs. Och verkligen – är inte tillvaron ett dårarnas paradis!

P.S. Har ni inte läst min artikel om pengarna – Bo Lundgren och den finansiella avgrunden – på Newsmill så gör det nu! D.S.

——-

Det här inlägget postades i Människor och har märkts med etiketterna , , , , . Bokmärk permalänken.

16 kommentarer till Magnus Uggla har bloggen som vapen

 1. Antonia skriver:

  Jag såg bra en liten snutt på slutet, och den var rolig. Det slog mig också att hans sätt att prata är väl ganska bögig. Hade han inte haft frun Lolo skulle jag nog gissa att han är det faktiskt. Ska kolla nästa vecka.

  Gilla

 2. Helena Palena skriver:

  Han har inte varit min favvo precis. Men eftera att ha tittat så har jag ändrar uppfattning. Han är skitkul. Nä, jag uppfattar honom inte som bögig. Lite chosefull är han allt dock. Nästan lite divig. Men det är ju det som är kul. Vem som helst får inte röra hans frisyr och det kan man ju känna igen sig i.

  Gilla

 3. Antonia skriver:

  Jag har ställt till med min jobbdator, så nu hämtade min laptopp. Skulle skapa en konto förutom administatörs konto, för jag läste att man kan förekomma en massa virus och attacker till 90 %

  Ja, visst nu kommer jag inte in på min huvudsida bara den jag skapade, Och där finns just nu ingenting. Det är som att jag har köpt en ny dator.

  En kille ska komma ikväll och hoppas att han kan fixa tillbaka min gamla uppsättning. Jag har ju virus program, men ville känna mig säkrare.

  Gilla

 4. Helena Palena skriver:

  Usch – strula inte med datorn i onödan. Jag har Panda som virusprogram. Har haft i flera år och är nöjd med det.

  Gilla

 5. mrmhalland01 skriver:

  Klart det strular om ni har virusprogram.

  Gör som alla vi andra, skaffa ett anti-virusprogram ! 🙂

  Gilla

 6. Helena Palena skriver:

  Ha, ha, ha… Klart jag menar anti-virusprogram.

  Gilla

 7. fairymary skriver:

  …eller varför inte skaffa en Mac?

  Jag gillar också Magnus Ugglas humor….det var min dotter som öppnade mina ögon för honom…

  Gilla

 8. Helena Palena skriver:

  Mary: Ja, man får visst mindre virus med Mac. Men jag har inga problem med virus. Kanske Panda är ett bra program trots allt.

  Gilla

 9. Ramona Fransson skriver:

  Nu gör AMF: styrelse en LizaMarklundare, sluter leden och pekar finger till VD:n, som fick ett avtal som han skrev på och godkände. Helt plötsligt ska VD:n betala tillbaka minst 20 miljoner. Är det analfabeter som sitter i AMF? Styrelsen är ALLTID ansvarig, utan undantag.

  Wanja Lundby-Wedin med anhang gör mig spyfärdig!

  Gilla

 10. livsglimtar skriver:

  Jag gillar Uggla och tittar så klart på hans serie … men sist så fick jag nästan nog när han tramsade med att klippa sin lugg, herregud säger jag vilka divalater, den stackars frisören.
  Jag stod en gång på en mack och då kom Uggla in och ställde sig bakom mig, han är så liten så det är inte klokt består mest av hår.
  Så liten och så uppkäftig.. ibland undrar jag om det hänger ihop, självhävdelseproblem? Minns en kille i klassen som var kortast även han var giftig i replikerna och uppkäftig.
  Kram

  Gilla

 11. Helena Palena skriver:

  livsglimtar: Det där med håret tyckte jag var kul. Man visste inte om det var skoj eller allvar. Men lutar åt det senare.

  Gilla

 12. Helena Palena skriver:

  Josef: Ja, herregud hur ska makten få stopp på oss? David Rockefeller ångrar visst att dom startade Internet. Om du går till anarchos och tittar på nyhetstips så hittar du länken till den videon.

  Gilla

 13. Znogge skriver:

  Uggla har en hel del goda sidor. Lite speciell visst, men jag gillar honom!

  Gilla

 14. Törnebohm skriver:

  Kikar in och slår huvet i dörrkarmen, mumlar nåt om att uggla är bra och släpar mig ut med årets bula, ha nu en fin kväll.

  Gilla

 15. alnabone skriver:

  När jäntan var liten så var det bara Ugglan som gällde i musikväg, ”Hotta brudar” var hennes favorit…

  Suck vad less hennes (unge) gamle far var på denna musik som förvisso är ganska roande, dock inte då man hör den till leda….

  Uggla är dock kung… Joey Killer, Fula gubbar och Ska vi gå hemtill dig… Den sistnämnda var första tryckaren med frugan så något bra minne av gubben har man 🙂

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.