Bonde söker man

Peter och Wille - blir dom ett par för livet?

Peter och Wille - blir dom ett par för livet?

Gillar bonden Peter. Han med hästgården. Han är verkligen snygg och belevad. Och så gillar han sina syskonbarn. Synd att han är bög. Patrik fick åka hem. Dom var nog för lika. Eller hur? Undrar hur det går för Wille von Sydow. Han är nog för ung. Fast den där norrlänningen Peter har ju inte sagt något på hela tiden. Men i dom lugnaste vatten…. Kanske det blir han till slut eftersom Wille kanske är lite för på och visar sina känslor.

I onsdags skulle Peter Gustafsson bjuda sina föräldrar på lunch. Det är alltid kul att se föräldrarna. Peter var verkligen lik sin mamma. Det brukar killar bli. Vi har lurats i att det nog blir den mörke Peter som tar hem spelet. Men efter tät á täten i höladan lutar det nog åt Wille i alla fall. Hu va´kära dom verkade vara i varandra. Det ångande riktigt av brunst – i alla fall från Willes sida.

Men Peter vill ju ha några riktiga kulor att hänga i granen läs; någon att leva sitt liv med. Och man kan undra om inte Wille i sin ungdom kommer att flykta vidare sen han fått köna av sig lite. Vem vet – dom kanske är ämnade för varandra. Han verkar ju huslig Wille. Och han kunde ju köra fyrhjulingen också så kanske han är något för bonden Peter att ha på gården framgent.

Jag tycker Peter ser torr ut om läpparna. Han borde smörja sig med ett bra cerat. Sen gillade jag inte att han plockade fram lätt-creme-fraiche ur kylskåpet. Riktigt mycket fett ska det vara! Vi får vänta till onsdag kväll och se vilken upplösningen blir i Bonde söker fru.

——-

Detta inlägg publicerades i Människor och märktes , , , , , . Bokmärk permalänken.

11 kommentarer till Bonde söker man

  1. Antonia skriver:

    Vilken fin sammanfattning för mig som inte har hängt med alls. Och vad det är final på allt. Vad ska folk göra under de kommande veckorna. Inget spännande att se framemot. I alla fall inte i tv.
    Den blir nog fullproppad med filmer som har visats varje år, och man kan det utan till.
    De tror kanske att man blir försvagad till sinnet av all mat och dryck. Och kanske man blir det. Vad vet jag.
    Traditoner biter int på mig.
    Någon borde ha uppfostrat mig till det bättre.

    Gilla

  2. menuette skriver:

    Haha, vad roligt att du gör en sammanfattning av detta.
    (skrattar)
    Har ingen aning om vem han kommer välja faktiskt kanske det blir Wille men jag tror den andra är hetare i sängen. (ursäkta språket.)
    I slutändan tror jag inte det blir något långvarit för bönderna i år.
    Utom han då som tog den unga Bimbobruden, de passar verkligen ihop de två, lika blåsta verkar de vara 🙂

    Den äldre saken då (enligt han sjäkv då, han verkar tro att han är en gammal gubbe fast han tryggt är 40/ och genom det känns han som en gubbe)
    han väljer den ljusa tror jag MEN om de funkar i praktiken vette Gudarna, vi får hoppas på allt gott för alla bönderna, må lyckan stå dem bi!

    Gilla

  3. znogge skriver:

    Inser att jag inte vet vad du pratar om vilket blir resultatet av för lite TV-tittande! Ibland känner man sig nästan mindre vetande…
    Trevlig Lucia!

    Gilla

  4. LE's sekreterare skriver:

    Tänk om chefen kunde intressera sig lite mer
    för folkliga saker som dokusåpor.
    Nä, han tänker bara på trender.
    Jag måste kanske lära honom att ha kul även på folkligt vis?

    Gilla

  5. Antonia skriver:

    Ja, jag håller med dig. Personkemi är viktig. Och normalt har jag inte alls svårt med personliga möten, men på Handelsbanken har jag aldrig blivit behandlad så att jag kände mig bekväm. Och ändå har jag träffats olika personer på olika kontor. Lika otrevligt, får nästan en känsla av att jag är oönskad med kriminellt bakgrund som när som helst kan dra fram ett vapen.

    Gilla

  6. ohlundonline skriver:

    Hej, Helena!

    Skönt att veta att jag inte missat något program av värde.

    Antonia:

    Man brukar ibland tala om medeltidens grymma bankirer.

    Men Cainiterna – jag måste inflika att de inte är judar – är i högsta grad välmående.

    Josef brukar tala om den globala bankingligan.

    Det gläder mig att du känner dig obekväm, bland dem som vill utrota mänskligheten.

    Någonstans inombords vet jag att den enda möjligheten vi har att kunna skapa en bättre värld, ligger i att börserna totalkraschar och att alla valutor blir helt värdelösa.

    Att ingen vill detta beror dock på det enorma lidande det skulle förorsaka.

    Men har vi något val om alternativet är att vi utplånas?

    Gilla

  7. livsglimtar skriver:

    Din slutkläm med fettet fick mig att skratta gott .. jag har inte alls tittat på det där programmet så jag vet inte ett dugg om killarn.
    Kram

    Gilla

  8. Gunnar skriver:

    Hej
    Tack för en fin sammanfattning! Fast det hjälper inte..jag ser alldeles för mycket TV som det är så jag får nog avstå från den här serien.
    Men jag har förstått att det är många som följer den med stort intresse.
    🙂

    Gilla

  9. Helena Palena skriver:

    menuette: Jasså – du tror att den tyste norrlänningen Peter är bättre i sängen. Underligt vilka funderingar man kan få av ett tv-program.

    Tråkmånsen väljer nog den ljusa 44-åringen. Men då blir det nog inga barn. Åsa är 36 år – men verkar lite spänd måste jag säga. Skrattar som en häst… Vi får se på onsdagkväll.

    Antonia: Hoppa upp och skit på Handelsbanken vettja…

    Gilla

  10. Helena Palena skriver:

    Ikväll smäller det!

    Gilla

  11. Helena Palena skriver:

    När det gäller creme-fraichen så finns det två varianter i blått så jag i affären igår. Har inte tänkt på det eftersom jag jämt köper den feta som är röd.

    Det finns en kokbar som också är blå och som innehåller 34 procent som den röda. Den lätta varianten är ljusblå – jag vet inte vilken Peter plockade fram – såg bara att det var blå.

    Gilla

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.