Bloggarna avgör presidentvalet! Är Obama amerikan eller kenyan?

Valet närmar sig i USA och kriget som pågår i bloggvärlden tätnar. Ett val som kanske avgörs i cyberrymden. Presidentvalet har skapat en extrem ökning av trafiken till oberoende nyhetssajter och bloggar i USA skriver comscore.inc. Huffingtonpost.com t ex har ökat sitt antal unika besökare med 474 procent jämfört med förra året. Även flera mindre kända bloggar har dubblerat sin trafik i september jämfört med samma månad förra året.

Gammelmedia blir mer och mer akterseglade av bloggarna där vågorna bl a går höga huruvida Obama har rätt att ställa upp i valet eller inte. Det påstås att han är född i Kenya, blivit adopterad i Indonesien. Officiellt är han född på Hawaii dock. Obamas fru Michelle ringde upp API – African Press International – och sa att nu fick det vara nog. Under det inlägget skrev jag en kommentar som API gjorde om till ett inlägg. Senare ringde Barack Obama själv upp API och sa att det hela var en fake. Det var en skådespelerska som utgav sig för att vara Michelle. Obamas kommentar kan ni läsa här! Gå till kommentar 921 och klicka sen på Barack Obama så kommer ni till hans och Bidens hemsida.


Det finns en bloggare som heter Texas Darling -TD Blog – som driver detta hårt. Som vill ha fram sanningen om huruvida Obama är född i Amerika eller inte. Hon vill se födelseintyg och ett sånt ska visas efter valet. Man kan inte bli president i USA om man inte är född i landet. TD Blog tigger pengar av sina besökare. Hon vill att McCain och Palin ska vinna. Båda vill in i maktens korridorer och båda har bokstäverna i och n i slutet av sina namn – och in vill dom i världsmaktens ovala rum. Måhända är McCain en latent rasist och fasar nog för en svart man i Vita Huset. Saken har ju inte blivit bättre av att Colin Powell tagit parti för Obama bland annat för att Obama skänker hopp och har förmåga att entusiasmera och engagera väljarna – även ungdomarna. Powell vill också ha change och förmodligen blir det samma visa med McCain vid rodret som under Bush.

P.S. Om Obama vinner valet och det skulle visa sig att han är född i Kenya – vad händer då? D.S.

——-

Detta inlägg publicerades i Politik och märktes , , , , , . Bokmärk permalänken.

42 kommentarer till Bloggarna avgör presidentvalet! Är Obama amerikan eller kenyan?

 1. Antonia skriver:

  Antagligen, skriver man om lagarna.
  Det är anmärkningsvärt att man inte kan visa upp en sån papper, om det är så viktigt.

  Gilla

 2. Helena Palena skriver:

  Antonia: Antingen är det ren smutskastning – eller, så är det en hund begraven. Det skulle ju vara skandal i så fall. Men det brukar ju som bekant inte finnas någon rök utan eld. Vi får väl se!

  Gilla

 3. Antonia skriver:

  Håller med dig. För om man nu är född i USA, varför inte visa pappret, för att få tyst på belackare.
  Det är just såna saker som gör att jag litar mindre och mindre på politiker. Snart kan man inte ens lita på deras frågor längre;)
  Blev tjejträffen lyckad? Jag tänkte på er faktiskt, även om jag är fortfarande rätt så låg efter dusten med Nordea. Eller kanske inte själva dusten, som gör mig låg, utan att man är utnyttjad till max utan att kunna påverka något. Att alla bara finner sig i att banker utnyttjar människorna, för deras standard svar att andra banker gör likadant, visar att de jobbar med samma metoder. Som en jävla kartell.

  Det var inte det jag ville älta i. Fy på mig. Kanske blir jag mitt samma jag imorgon när man har fått sova en extra timme. ;)I

  Gilla

 4. Helena Palena skriver:

  Antonia: Det skulle behövas en bomb i systemet! Gå och läs hos den här killen så ser du hur bankerna skor sig överallt:

  http://blogg.aftonbladet.se/23930/perma/996421

  Gilla

 5. Antonia skriver:

  Det var en intressant läsning, även om jag var tvungen att läsa det några gånger. Och ja, varför inbillar vi oss att banker är för oss. Det är det verkligen inte, men skulle inte skada om man ändå fick en liten, liten illusion att det var så.

  Gilla

 6. Antonia skriver:

  Man tror att man är fri. Att man kan säga och göra vad man vill. Men börjar undra mer och mer om det är verkligen så, eller är vi vilseledda, vilseledda genom att vi säger och gör vad vi tror att det är vår fria vilja, men vem bryr sig egentligen. Politikerna kör över oss gång på gång. I alla länder. I vissa länder mer än i andra. Sen kan vi stå där och skrika och gapa, så vi tror att vi har nåt att säga, men det är bara en illusion.

  Gilla

 7. Helena Palena skriver:

  Antonia: Nej, vi är fångar under ett pengasystem. Och det värsta är att vi inget kan göra. Vi kan inte rösta bort dom som trycker pengarna och äger bankerna.

  Kanske lika bra att inget veta! För vad ska vi göra som vet?

  Gilla

 8. bestofmankind skriver:

  Obama diskvalificeras om han vinner valet och visar sig vara född utomlands.

  Gilla

 9. Philippe Ohlund skriver:

  Helena:

  Bra inlägg! 🙂

  Javisst, alltså, Obama är född i Kenya!

  På sätt och vis tycker jag att den amerikanska lagen är dum, för om Obama kom till Amerika som barn, så är han väl i princip lika mycket amerikan som alla andra där.

  Men hela förfaringssättet kring Presidentvalet i USA visar att Amerika inte är mycket till rättssamhälle i det här fallet.

  Varför har man en sådan dum lag i USA?

  Barack Obama har nu dessutom lämnat in en motion som blockerar upptäckten, vilket gör saken ännu värre.

  Om man nu har antagit en sådan dum lag i USA – som stipulerar att Presidentkandidaterna måste vara födda i USA för att kunna bli President – hur kan Obama då före valet stoppa att saken utreds?

  Vad har väljarna att säga till om?

  Står Obama över lagen?

  Vad döljer Obama? Att han är född i Kenya?

  Och vilka hjälper honom att dölja detta? Bill Clinton?

  Har inte väljarna rätt i USA att före valet få reda på om Presidentkandidaterna faktiskt uppfyller lagens krav på att få bli President?

  Men skall vi förundras över detta, när vi redan för 8 år sedan bevittnade hur Al Gore slog George Bush med en halv miljon röster i Presidentvalet, men ändå förlorade valet, eftersom Presidenten väljs av elektorerna och inte direkt av det amerikanska folket?

  Det amerikanska valsystemet har uppenbarligen havererat!

  När en förlorare kan utses till vinnare i USA utan protester, varför skulle vi då förvånas om en utlänning blir amerikansk President?

  Eller handlar det om simpel Republikansk kompensation till Demokraterna 8 år senare?

  Gilla

 10. LatentEnergi skriver:

  Hur kommer valet att påverka finanskrisen?

  Gilla

 11. Helena Palena skriver:

  ohlund: Frågorna hopar sig verkligen. Konstig lag – precis som att det är heligt att vara född over there. Man kan ju också helt enkelt säga – må bäste man vinna! Vi får väl se vad som händer. Men man kan tydligen göra vad som helst för att lura massan. Det är ju inte folket som väljer. Undrar om yenkarna fattar något?

  Latent: Om man nu misstänker att hela finansbubblan är initierad – då ska det väl mycket till för dom som styr över kosingen att dom får styra över presidenten också. Vilket spel! Undrar om Georg Soros är jokern i leken?

  Gilla

 12. Philippe Ohlund skriver:

  LatentEnergi:

  Det kommer att bli värre efter valet.

  Krigen kommer att bli fler och mer utbredda, särskilt i Mellanöstern. Och detta oavsett vem som vinner valet.

  Krig kostar pengar och dessutom är det mycket troligt att alla krispaket bara förvärrar hela finanskrisen.

  Dåligt skötta banker och företag måste få gå i konkurs.

  Annars kommer i slutändan hela länder gå över styr, inklusive USA.

  Gilla

 13. Helena Palena skriver:

  ohlund: Ja, nu räddar man den heliga marknaden med socialistmetoder helt plötsligt. Det är sjukt. Företag och banker som inte klarar sig ska inte hållas under armarna.

  Det blir nog mycket hemskt oavsett vem som vinner valet! Tur att man har ett antal vedspisar…

  Gilla

 14. Philippe Ohlund skriver:

  Helena:

  Ja, det vimlar faktiskt av frågetecken kring valet.

  Enligt Donald Douglas verkar Obamas valkassa dessutom vara finansierad av kreditkortsbedragare.

  Man kan undra vad det är för personer som sponsrar Obama när personer accepteras som JarackBoe BOamabiden och Nodda Realperson?

  Gilla

 15. Helena Palena skriver:

  ohlund: Tänk, om det är så hemskt som man kan befara. Några som inte syns rycker i trådarna och lurar hela massan i ett outhermost cyniskt spel…

  Gilla

 16. Antonia skriver:

  Jag har ju läst om en konspiratorisk inlägg just igår. Säg bara inte att han har rätt. Vore väl förfärligt att vi är bara flygskitar som kan torkas av lätt.

  Gilla

 17. Philippe Ohlund skriver:

  Helena:

  Vet du, jag tror faktiskt att allt egentligen är mycket värre är vad vi ens kan ana.

  Antonia:

  Tja, du har nog rätt.

  För politikerna är vi bara flugskit i kosmos.

  Men vi är nog inte så lätta att torka bort.

  De får nog inget annat val än att skicka oss alla till Irak!? 🙂

  Gilla

 18. Gunnar skriver:

  Hej
  skulle han vara född i Kenya så får man väl införleva landet i the US.Kanske kan det bli lika populärt bland amerikanerna sen som Hawaii är.
  Jag håller alla tummar för att Obama vinner !
  🙂

  Gilla

 19. Philippe Ohlund skriver:

  Hej Gunnar!

  Jag skall föreslå amerikanerna att de införlivar Kenya som en ny delstat i USA.

  🙂

  Gilla

 20. Helena Palena skriver:

  Jag hoppas också på Obama även om han är Antikrist som ohlund tror. Obama får dock se upp – jag har sett hans högra handflata. Om det kan ni läsa här:

  https://parnassen.wordpress.com/2008/08/28/barack-obama-far-se-upp-hans-livslinje-ar-bruten/

  Gilla

 21. Philippe Ohlund skriver:

  Helena:

  Jag hoppas amerikanerna inte chansar med Obama, men i vilket fall som helst kan man ju inte undvika det förutbestämda ödet, jämför med Romarbrevet 8:29 – 30. 🙂

  Det där med handflatan och den brutna livslinjen är mycket intressant och bekräftar att Obama kan vara avgrundens kung.

  Elias brukar ju kalla Hillare Clinton för ”the Queen of the Bottomless Pit”. 🙂

  Världsekonomin har nog 7 års kräftgång framför sig nu…

  Gilla

 22. Helena Palena skriver:

  ohlund: Vad säger The holy book om dig och mig som är så bra på att sia?

  Gilla

 23. znogge skriver:

  Då får vi väl hoppas på att alla papper är i ordning och att inga lik finns i garderoben!

  Gilla

 24. Philippe Ohlund skriver:

  Helena:

  Det finns ett personligt meddelande i Bibeln till alla.

  Det finns ett bibelkodsprogram, men jag har tyvärr inte det.

  Det finns också lustiga allegorier i den latinska Bibeln.

  Jag tror det finns mycket mer om oss i Bibeln än vad vi kan ana.

  Dessutom har allt som står sju olika betydelser, som alla är lika sanna, ungefär som att Gud kan dyrkas på sju olika sätt.

  Gilla

 25. Helena Palena skriver:

  ohlund: Ja, och om man krossar en spegel får man sju svåra år…

  Gilla

 26. dagisbarn skriver:

  Jag vill ha en ny napp.
  Min napp är genuskodad.

  Gilla

 27. Antonia skriver:

  Man har ju just stoppat ett attentatsförsök mot obama.

  Gilla

 28. Helena Palena skriver:

  Antonia: Ja, den gossen får verkligen se upp. Jag gillar honom och vill att han ska vinna! Se länk under kommentar nr 20.

  Gilla

 29. Antonia skriver:

  Om jag hade flera kunder skulle jag inte kunna blogga, fast just nu har jag inte lust med en nu inlägg ( vilket kan ju ändras om 10 minuter, lusten alltså)
  Helst många kunder vill jag ha…kan obama fixa det, tror du? 😉

  Gilla

 30. Antonia skriver:

  det går på halvfart. Så jag har tid att blogga, lära mig photoshop, hur man gör hemsida osv….

  Gilla

 31. Antonia skriver:

  Visst är det kul med photoshop. Jag bara älskar det. Blir nog min favoritprogram i fortsättningen. Nästa steg blir Illustrator. Den är nog kul det med.
  Jag har inte kontakter som krävs för att hamna i en tjusig miljö;)

  Gilla

 32. Helena Palena skriver:

  Antonia: Jag har också Illustrator – men använder det aldrig. Men det måste man ha när man ska göra loggor och ha sig.

  Gilla

 33. Antonia skriver:

  Vad är det för tecken du ser?
  Jag ser ingenting. kan du kopiera de?

  Gilla

 34. Philippe Ohlund skriver:

  Helena:

  Din uttryckta mening: ”Jag hoppas också på Obama även om han är Antikrist”.

  Nä, inte vill väl du ha Antikrist som världsledare.

  Jag tror du driver med oss, Helena! 🙂

  Gilla

 35. Josef Boberg skriver:

  Hmmm… – Lite åt hållet kul tycker jag att det skall bli – att se om datorerna (= dom 13 förryckta GalenPannorna i den kriminella globala BankingLigan) i början på året – hade rätt i att McCain kommer att vinna USA-valet ?… 🙂

  Gilla

 36. Josef Boberg skriver:

  PS. Om dom 13 förryckt stupida GalenPannorna i den kriminella globala BankingLigan här. DS.

  Gilla

 37. Josef Boberg skriver:

  Hoppas att Fritz Springmeier har fel – men faen vet… 🙂

  Gilla

 38. Antonia skriver:

  Tack, Helena!
  Av det du skickade till mig syns ingenting på mina datorer. Inte så konstigt då att folk ryggar när de kommer in på min sida.
  Jag får sluta skriva på word och värden får ha överseende för mina grammatiska och stavningsfel.
  Inte alls roligt.
  Jag har rättat till så jag hoppas att jag inte har tagit för mycket av konstiga tecken, och nu är den kanske ännu konstigare. 🙂
  Nu går jag hem!
  Ha det gott!

  Gilla

 39. LatentEnergi skriver:

  Vladimir Vladimirovich PUTIN

  President of Russia in 2000 – 2008

  Vladimir Putin was born in Leningrad on October 7, 1952.

  In 1975, he graduated with a degree in law from Leningrad State University. He later earned a Ph.D. degree in economics.

  After graduation, Mr. Putin was assigned to work in the KGB. From 1985 to 1990, he worked in East Germany.

  In 1990, he became assistant to the rector of Leningrad State University responsible for international affairs.

  His next position was an advisor to the chairman of the Leningrad City Council.

  In June 1991, he became chairman of the St. Petersburg City Council’s International Relations Committee and, starting with 1994, he combined this post with the position of First Deputy Chairman of the St. Petersburg City Government (First Deputy Mayor).

  In August 1996, he was appointed deputy head of the President’s Administrative Directorate (Property Management Directorate).

  In March 1997, he became deputy head of the Executive Office of the President (Presidential Administration) and head of the Central Supervision and Inspections Directorate.

  In May 1998, he was promoted to first deputy head of the Presidential Administration.

  In July 1998, he was appointed director of the Federal Security Service and, as of March 1999, he combined this position with that of Secretary of the Security Council.

  In August 1999, he was appointed Prime Minister.

  On December 31, 1999, he became acting President.

  On March 26, 2000, he was elected President of Russia and was inaugurated as president on May 7, 2000.

  On March 14, 2004, he was elected President of Russia for the second term.

  Since May 8, 2008, Vladimir Putin is a Prime Minister of Russia.

  Married to Lyudmila Putina. They have two daughters: Maria (1985), Katerina (1986).

  Sedan Mars är det Dmitry Anatolyevich MEDVEDEV som är president. Bra att veta.

  Gilla

 40. Philippe Ohlund skriver:

  Jaha, så vann Obama Presidentvalet i USA.

  Lokaltidningen här i Mons har kraftigt stött Obama och tom det belgiska kristdemokratiska högerpartiet har betalt för helsidesannonser här i Belgien i tidningarna för att propagera för Obama.

  Obama har lovat att minska frihandeln och höja skatterna.

  De amerikanska företagen får nu göra sig av med sin personal i Europa och flytta tillbaka till USA och amerikanerna kommer inte längre få några pengar över att köpa europeiska varor för.

  Festen fortsätter! 🙂

  Gilla

 41. ThereseJDanielsson skriver:

  Not even a week after the president election the blond topblogger from Sweden, Linda Ekholm speaks out loud about Obama!
  And I really believe this is truly written by heart. Scary!

  http://www.finest.se/userBlog/?uid=30701&beid=1040511

  Gilla

 42. Helena Palena skriver:

  Therese: It´s too bad with girls like her. She´s stupid and gives content to the saying that blondes are dum.

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.