Dags att rensa kroppen från gifterna!

Renande fotbad

Menuette undrar i en kommentar när jag ska slänga ut julen. Det har jag gjort hemma för länge sedan. Nu är det dags att städa lite i bloggen och i kroppen. Ska man blogga måste man väl skriva inlägg en gång i månaden i alla fall. Men bloggen ligger ju där den ligger.

Jag är reporter och träffar väldigt många människor som sysslar med både det ena och det andra. Det finns en uppsjö med coacher och terapier. Folk verkar må jävligt dåligt eftersom alla verkar ha kunder och patienter. Jag är inte den som faller i farstun i första rummet. Men när jag var på Lailas Aroma i Delsbo häromdagen då blev jag imponerad. Där fick jag lära mig om aromaterapi – om alla oljor som finns som är baserade på växtriket och urgammal kunskap. Vill man ha massage väljer hon ut oljor som passar en – det klurar hon ut – efter ett litet inledande samtal. Sen blandar hon dropparna med vegetabilisk olja och så får man en passande massage.

Hon demonstrerade ett fotbad på mig som drar ut gifter ur kroppen. Det heter Detox. Affärsmännen i Dubai går regelbundet och avgiftar kroppen med såna bad. Vi har 2 000 porer i fötterna. Badet är varmt och innehåller salt – och så är det en manick i mitten – som skickar negativa och positiva joner i det hela. Och efter cirka 30 minuter är vattnet alldeles brunt med gifter som flyter ovanpå. För fullständig rening bör man gå några gånger i första vändan. Laila berättade att det skulle hända saker i kroppen. Och det gjorde det – jag pinkade mer och tarmen rörde sig på ett nytt sätt. Sömnen blev skönare. Jag blev faktiskt övertygad och ska lära mig mer om det hela. Varför gå omrkring förgiftad när man med ett enkelt fotbad kan rena sina inälvor och bli som ny igen. Renad från allt skit man stoppar i sig och alla föroreningar som flyger i luften.

Kolla på Lailas hemsida.

——-

Det här inlägget postades i Tips! och har märkts med etiketterna , , , , , . Bokmärk permalänken.

15 kommentarer till Dags att rensa kroppen från gifterna!

 1. Antonia skriver:

  Välkommen åter. Saknade dina roliga och träffande inlägg. Hoppas att du skriver lite oftare i fortsätningen.

  Detox. Tyvärr är jag lite mer skeptiskt mot såna saker. Vet att jag har läst lite om varför vattnet blir färgade men har glömt de tekniska termerna.
  Affärsman i Dubai har mycket pengar, och de vill säkert göra sig av med de på allehanda sköna behandlingar. Det är inte säkert att det fungerar för det.

  Jag är skeptiker för att har provat mycket,och pratar med ännu fler som har provat det mesta och i slut ändan är de inte mer nöjda än efter en skön behandling utan super verkan.
  Men det är skönt att låta någon annan pyssla med en själv.
  För mig räcker att jag ringer till min mamma så sätter min mage i gång. Aldrig har räknat ut varför.

  Kul att du är back.
  Kram

  Gilla

 2. Helena Palena skriver:

  Antonia – som jag skrev är jag en svårflörtad typ. Men när det gäller fotbadet såg jag ju med egna ögon och kände i flera dagar efter att något hände i kroppen. Jag ska ta några behandlinga till. Det är en billig behandling måste jag säga.

  Gilla

 3. Antonia skriver:

  Hoppas på ett fortsätt rapportering om vidundret. Kanske testar jag med så småningom. 😉

  Jag sålde ju några hattar, och de drog definitivt in folk i butiken. Många tyckte att de var roliga och annorlunda, även om de inte köpte.
  Men att jobba ihop med någon som har en sån svart syn som hon har är det inte lätt. Var något lättare att vara vän med henne, även om det var också tärande att hela tiden tugga igenom hennes bekymmer, men det blev mer ohållbar och kännbar under samma tak.
  Nu är jag självklart inte guds bästa barn heller, har en alldeles stark och egen vilja, men jag var medveten också om att jag var hos henne utan att betala hyra, men bidrog med att jag satt där i 2 dagar. Men jag fick inte lägga mig i något. Det upplevde hon som övertramp, och utan annonsering och utan publicitet och känd namn är ju inte lätt att få folk att strömma till. Sen skadar ju inte heller att ha en tydlig profil och målgrupp samt kläder som går hem hos folk.
  Många av hennes vänner klankat ner hennes kläder, så jag försökte formulera mer försiktigt. Men svaret blev att om hon inte får göra kläder som hon tycker är roligt då vill hon inte göra nåt alls. Och visst, men vill man leva på verksamheten så måste man kompromissa också. Kanske arbeta in sig med kläder som är efterfrågad, sen smyga in saker som hon brinner för. Och hon är för fyrkantig, vågar inte gå utanför de mallar hon har lärt sig på Tillskärarakademin.
  Uppbrottet tog mig hårdare än vad jag trodde det var möjligt, trots att det var mitt beslut, och det gick utan hårda ord och bråk. Och nog just därför jag mår dåligt för att jag inte utagerade utan behåll allt för mig själv.

  Men livet går framåt och det händer alltid något nytt. Hattarna är trots allt är bara en hobby och jag sålde de redan innan hennes butik kom i min väg.

  Gilla

 4. Lena-san skriver:

  Apropå fotbad- gjorde för första gången pedikyr i Vietnam under julhelgen. Skönt var det och tro det eller ej men lacket håller ännu (fast jag får klippa naglarna) utan minsta repa eller flaga. Det hela kostade inte mer än 50 SEK så jag måste säga att det var en investering!

  Gilla

 5. znogge skriver:

  Jag vet faktiskt inte vad jag ska tro! Det finns mycket som är rena bluffen men också mycket som fungerar… Kul att du är här igen i alla fall så ett inlägg då och då vore inte fel;-)

  Gilla

 6. Imse Vimse skriver:

  Har hört talas om Detox. Verkar intressant.

  Gilla

 7. menuette skriver:

  Aha det var på tiden =)
  Snart är det väl dags att ta fram påskriset. (skämtar bara)
  Tack för tipset! Spenderade 600 bagis på hälsokosten sist och får nog andvända de grejerna först.
  Detox låter väldigt spännande, skall absolut testa ngn gång.

  Nä nu småste jag snyta mig igen, haha men det blir mindre o mindre iallafall. Det är visst ngt som går, min vännina hade samma och det kändes i ärlighetens namn skönt och höra.

  Ha det nu.

  Gilla

 8. Gunnar skriver:

  Hej
  Det låter spännande.Fotbad är ju alltid skönt och ännu bättre om det kan ha sådana hälsoefekter.
  🙂

  Gilla

 9. Eivor skriver:

  Undrade om du gått under jorden.

  Men snälla en gång i månaden. Hörde du inte Magnus Uggla. Minst sex gånger om dagen om bloggen ska hållas igång. Har aldrig hört nåt så jädrans dumt.

  Hoppas du har det bra.
  Kram
  Eivor
  (blogg- och nicknamn ändrat)

  Gilla

 10. Monica skriver:

  Tack för tipset. Delsbo nästa. Låter alltför bra men jag ska prova ”fotreningen”.
  Ser att allt är bra med dej. Fullt upp alltså. Själv har jag legat lågt p g a att jag haft spionprogram i datorn. Har äntligen blivit av med sk—n.
  Ha en skön helg

  Gilla

 11. livsglimtar skriver:

  Antar att just jag borde doppa hela mig i något renande eftersom mina njurar inte sköter sitt.
  Det är underbart att bara få vanlig fotvård och lite massage när fötterna är fina, det gör jag rätt ofta bara av ren njutning.
  Roligt att få ta lite del av dina tankar igen, saknar din rappa penna och dina roliga vinklar.
  Puss på dig min sköna Helena

  Gilla

 12. ThunderFOOL;)Peteparfalk skriver:

  vad Hjlper Rening en sabbatiansk KristDemokrat galen KOSSA som suger Ruttna Kukar bara Israel BEODRAR dig??

  Gilla

 13. Witchbitch skriver:

  men hej igen och välkommen tillbaka!

  intressant inlägg. lite suspekt verkar det ju, men kanske är det verksamt, du verkar ju ha fått en bra respons på behandlingen i alla fall. Antar att det kostar skjortan…

  finns det inget som kan detoxa ovanstående kommentar???

  Gilla

 14. Helena Palena skriver:

  Nej, det kostar bara 300 spänn….

  Gilla

 15. Josef Boberg skriver:

  Hmmm… – HelEna – sedan 1996 fixar jag själv det här med avfall/gifter ut ur kroppen – med ca 700 mg essentiellt magnesium som kosttillskott per dygn.

  Mer om det i sak på
  http://josefboberg.wordpress.com/2008/04/13/mg-brist-stress

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.