Göran Persson är en girigbuk! Förstår att Sveriges en miljon fattigpensionärer känner sig svikna

Persson Prediikant

Göran Persson framstår som en girigbuk! Han skyller på systemet – att reglerna är såna. Jag hörde en man på ring P1 i morse som hade 4 300 kronor i pension. Han hade inte råd att skaffa löständer. Jag hörde också Göran Persson säga innan han blev statsminister att ingen i Sverige skulle behöva vara utan tänder eftersom han vuxit upp i statarhem och hans pappa hade problem med tänderna. Men det var då det!

Det finns en miljon fattigpensionärer till som varit med om att bygga upp Sverige. I deras ögon och öron rimmar Perssons feta löner och ursäkter mycket illa. Att lyfta 122 000 tusen i månaden – plus få 100 000 för ett seminarium – det är oerhört mycket pengar. Vad gör dom av alla pengarna? Men mycket vill ju ha mer! Vad som är problemet med Göran Persson är att han är socialdemokrat och lever på systemet som vi alla är med och betalar till genom skatten.

Vore det något bevänt med karln skulle han kliva ur statsrådepensionen och leva på sin enskilda firma ett tag. Det skulle han klaga galant med sitt feta arvode. Dessutom skulle han ha hedern, moralen och ansiktet i behåll i stugorna. Nu får han enbart skämmas!

——-

Detta inlägg publicerades i Politik och märktes , , . Bokmärk permalänken.

14 kommentarer till Göran Persson är en girigbuk! Förstår att Sveriges en miljon fattigpensionärer känner sig svikna

 1. Vicke skriver:

  Inte bara han, min första blogg idag handlade om detta!
  Vicke

  Gilla

 2. znogge skriver:

  Han är bara precis som många andra politiker! Solidariteten sitter som en fasad när den behövs sedan åker den av ganska snabbt!

  Gilla

 3. MrArboc skriver:

  Synd att det dröjde tills att han avgick tills att hans rätta ansikte visade sig. Socialdemokratisk dubbelmoral är ju ett faktum, hoppas att detta inte försvunnit i glömskans labyrint vid nästa val. För visst har det med sossarnas politik att göra även om han inte är partiledare längre. ”Gör som jag säger, gör inte som JAG gör!”

  Gilla

 4. Christina W skriver:

  Det är så trist så trist. Dessbättre gäller det inte alla sossar eller för den delen – alla människor.
  Önskar Anitra kunde ta honom i örat. Eller någon annan….

  Gilla

 5. livsglimtar skriver:

  Det är väl lika bra vi vänjer oss vid dessa politiker, politik är ett yrke som vilket som helst numera, fast de försöker låssas som något annat. Men det är bara ett sätt att göra karriär och sko sig så gott de kan under tiden och precis som i privata sektorn så vill de ha förmåner inte bara under tiden de står där utan även efter att de har slutat vill de fortsätta sko sig.
  Hur den privata sektorn gör tycker jag oftast att vi ska skita i för privat är just privat men vad de gör med våra offentliga medel är ju en helt annat sak.
  Inte förvånar det mig att Göran Persson är som han är, han om någon har väl verkligen visat vart socialdemokraterna har dragit iväg sedan han kom till makten. Han och vad hette han Rosen…han som gick på porrinrättning och fixa sig ett skapligt överklassliv via politiken. Allt är sig väl likt genom tiderna bara tydligare igen hur man kan sko sig.
  Men du media är rätt flata för det mesta tycker jag och det hjälper väl till att skapa det här över klassamhället av politiker som gör som de vill.
  Oj nu skrev jag rätt fokuserat men det får jag bjuda på.
  kram på dig min sköna!

  Gilla

 6. livsglimtar skriver:

  Skulle ju vara ofokuserat så klart ha ha ser ju kul ut felet….

  Gilla

 7. Tant Rut skriver:

  God morgon go´e vän i etern =)
  Mycket vill ha mer..hmmm…. politikerna skulle kanske prova på att leva på en vanlig inkomst och få det att gå ihop, då kanske de skulle tänka om …

  önskar dig en trevlig dag och en skön helg, lämnar en korg full med helgmyspys i, kramar =)

  Gilla

 8. Lena-san skriver:

  Vilken tankeöverföring- var inne hos dig och kollade. Nytt nlägg men inga svarskommentarer- undrade om du dragit dig tillbaka och så kommer det en kommentar från dig, precis som du kände på dig att jag undrade.
  Om det är soppor som gäller nu så har jag tre recept på Miso-soppa, hälsosamt och kalorisnålt. Den ångkokta fisken är oxå rena, rama smalmaten. Ha det bra!

  Gilla

 9. Göran Jöjja Pesson, patron på Torp. den som är satt i skuld är icke fri, som han så svulstigt säger, moralisk skuld bär han i alla fall..Tycker vansiniggt illa om det här och efter Burma så kommer jag nog att idissla lite och få upp något från ”vomma” 🙂

  svar på kommentar hos mig,

  Ja, det är hemskt att veta att vi kankse inte får veta om och när övergreppen begås efter det här, nu hoppas jag att vi inte tystnar för att det här är en nyhet, utan att vi kan stödja efteråt, för det är då den egentliga kampen börjar..på Ab bloggen har det ju fullkomligt sjudat tack vare margareth och många andra och det har varit otroligt häftigt att veta att vi här ute kan vi oxå..

  Hoppas du och familjen får en trevlig helg. och även ni andra av Palenas läsare..

  Innerligt och Orangeröd kram..från Sunne
  om mani padme hum
  Tindra-Annette

  Gilla

 10. Pesson! freudianskt fel antar jag. Det får vara så tycker jag, ibland blir det roligt när man lider av dyslexi, men han p***** ju i motvind ,så!

  Gilla

 11. americanlady skriver:

  Tänkte bara tassa in önska trevlig helg

  Kram
  Wanja

  Gilla

 12. assdur skriver:

  Han har jag inte mkt till övers för.
  Hörde något beklämmande som pågick bl.a på Astras industrier. När en arbetare blev avd.chef så fick han höjd lön. Helt ok så långt. Men om de inte dög så kunde man inte placera tillbaka människan till fabriksgolvet för det skulle ju bli sänkt lön och så..så vad gör man. Jo man gör ännu högre chef av människan och han får ännu högre lön. För att bli av med honom till nån chefspost som inte är så viktig men kostar pengar. Det är så här det skall fungera tydligen. När ingen som har befogenheterna vill ändra systemet eller vågar ta bort inkompetenta personer. Ingen som är rakryggad nog!
  Nu kostar Persson oss massor och han är glad. undrar hur mkt annat sådant här som kostar samhället pengar…

  ha det gott!
  mvh musiknissen som har två bloggar nu

  Gilla

 13. menuette skriver:

  Han är lusigt den där Göran, verkar nästan som han fått storhetsvannsine.
  Snart kastar han väl in handuken och erkänner att han i själva verket är moderat, statsministerskapet var ”bara” ett jobb.

  Med tanke på att han faktiskt företräder sossarna så är detta höjden av dubbelmoral.

  Gilla

 14. Antonia skriver:

  Jag har nog blivit förvånad om han hade gjort annorlunda. Det är ju ganska typisk för politiker att de medan de predikerar att man ska dricka vatten, så dricker de vin själva. Vadå dricker? De super av skallen, och tar i vad de orkar.
  Samvete har de inte.
  Göran Person har aldrig tillhört mina favoriter. Ha avslöjade sina tankar alltid genom sin minspel och sina ögon. Medan han sa en sak tänkte han alltid ett annat. ( I socdem anda, då Olof Palme var inte heller så annorlunda, han tittade aldrig in i någons ögon, tittade han heller in i kameran, och aldrig svarat på en enda fråga. Han svarade alltid det HAN ville säga. Frågan spelade liksom ingen roll)
  Hos mig väcker allt detta en förakt för politikerna. De tar för sig utan att skämmas, medan alla andra ska vara återhållsam.
  Och vi finner oss i detta. För inte så mycket man kan göra, förutom att skriva och belysa problemet.
  Tror inte att han kommer se det det vi alla andra ser så tydligt. Han har säkerligen hörsel problem också….

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.