Slutrunkat i finkamentet!

Nä, det är det nog inte på långa vägar. Men Beatrice Asks förslag att man ska begränsa intaget av porrtidningar bland annat för såna som sitter för sexualbrott kan väl inte vara fel. Dom ska ju rehabiliteras och då kanske man inte kan få fortsätta läsa tidningar som uppmanar till vidrigheter med barn t ex. Vi får se om förslaget går igenom i riksdagen. Jag hoppas det! Men herregud – vill man runka eller onanera har man ju bilderna i skallen i alla fall!

——-

Det här inlägget postades i Politik och har märkts med etiketterna , , . Bokmärk permalänken.

22 kommentarer till Slutrunkat i finkamentet!

 1. znogge skriver:

  Inre bilder är nog svåra att förbjuda men att ha fri tillgång till alla tidningar måste väl inte vara en självklarhet… Den sortens tidningar förmedlar ju en del snevridna aspekter och det kanske inte är så lämpligt just på ett fängelse. Direkt olämpligt i vissa fall skulle jag tro! Sedan finns ju sexualtiteten kvar även utan tidningar och det får vi/de leva med. Men det är en annan sak!

  Gilla

 2. Helena Palena skriver:

  znogge – håller med! jag tror att människorna kan fortplanta sig av egen kraft. Det har vi alltid gjort. Med eller utan snedvridning som en del mediebolag dessutom tjänar multum på.

  Gilla

 3. Witchbitch skriver:

  Personligen tycker jag att porrtidningar är skit och skulle helst se att de försvinner helt och hållet.

  Men jag tycker def. det är Fel när man låter sexualförbrytare ogenerat få ta del av det som triggar dom att fortsätta sitt sjuka och kränkande beteende mot andra människor.

  Gilla

 4. Helena Palena skriver:

  Triggar var just rätta ordet Witchbitch!

  Gilla

 5. divage skriver:

  Vad jag är blåögd. Trodde inte ens att det var tillåtet. Dags att vakna. Både för mig och för de.
  Men det är väl utbildningsanstalter de sitter väl i;)

  Gilla

 6. divage skriver:

  Jag har börjat blogga här nu, men mycket är det jag inte förstår. Kan inte lägga in en sån där Slide sida som jag har lagt in med lätthet på AB. Här har jag lyckats med en pekning till Slide, där dessutom fick leta efter det jag ville visa (mina hattar).
  Men besök har jag inte fått en enda. Det är ju inte kul, så lämna en kommentar, så blir jag glad.

  På Ab är nog lite lättare att få trafik, men det har blivit näst intill helt hopplöst att logga in.
  Det är rent av upprorsstämning.
  Och AB anlitade en firma med namnet Petrograd att ordna sidan. Jag är tyvärr skeptisk till allt som har något som helst rysk över sig. ( Kommer från ett kommunistisk land och det har satt sina spår kan jag lova. Fördomar kallas det visst)
  Hur som helst blir det bara värre (hittills).

  Gilla

 7. Helena Palena skriver:

  Divage – det är mindre besök här än på min AB-blogg – men det skiter jag i. Det får bli som det blir!
  Det här med Petrograd – usch – jag laddar alla vapen jag har när jag hör kommunistord. Hatar kommunismen! Nej, du har inte fördomar – det är inte det. Den där läran är sjuk rakt upp och ner. Förstör människor och kulturer – splittrar, söndrar och härskar. Får barn att t o m angiva sin föräldrar. Så utstuderad var Mao!

  Gilla

 8. divage skriver:

  Fast jag tror inte att de är ryssar (byrån) men det ger mig dåliga vibbar. Bara att välja en sån namn säger ju en hel del.

  Dina kommentarer kommer upp med en gång, medan jag måste godkänna hos mig. Hur gör jag för att de ska synas med en gång. (Om du har tid att svara…tar inte illa upp heller om du inte orkar :)))

  Gilla

 9. Helena Palena skriver:

  Divage – dålig vibbar ger det allt!

  Gå på Inställningar och sen Diskussion på Dashboarden och titta på vad som är ikryssat. Kryssa bort att du ska godkänna eller något. Inte så bra på det här jag heller.

  Gilla

 10. Ann Christin skriver:

  Här var det hög(t) temp(o) som vanligt. Jag är betydligt tröttare nu, när jag jobbar, än jag var som studerande. Vill titta till dig dock – får Palena-abstinens.

  Gilla

 11. Helena Palena skriver:

  A-C: Nä men det var ju kul att höra! Klart du blir tröttare när du jobbar. Studera är en sak. Kul och inte lika allvarligt. Jobb suger mer…
  Nä, tempot är inte så högt. Skriver inlägg ibland bara sista tiden.

  Gilla

 12. …träffande rubrik som alltid..:)

  Har min mor på besök så bloggtiden är minimalt. Ingen videokamera, utan hopkokt av div bilder som jag la efter varandra. Ville testa.

  rapidokik här idag, därav avkortade meningar. Kikar in när jag har liiiiiiiiiiiiiite mer tid.

  Varma kramar
  Margareth, rapido för dagen..

  Gilla

 13. Imse Vimse skriver:

  Såna tidningar borde inte läsas av nån.

  Gilla

 14. kulligullan skriver:

  Så sant, så sant. Hoppas förslaget går igenom.
  Undrar hur folk som ställer upp i porrtidningar/filmer är funtade inuti skallen? Kan de tänka en vettig tanke eller…??!!
  I morgon blir det glôhôpper här också.
  Ha de

  Gilla

 15. Trinity Pete Parfalk skriver:

  ”Glömde” Berätt jag sabbat lita för Micrososfts NAZISTER som ju syndabockade openSoftWaren via sina ”Experter” så jag Roade mig med att TOTAL NOBBA deras hacker Uppdateringa FRÅN sämsta av de sämsta

  Gilla

 16. Ida skriver:

  Hej på dig. Det var ett tag sen men nu hittade jag dig via en annan. Vetti 17 hur man sätter upp er som favoriter som finns utanför AB. Såg att Divagne nu finns här också. Kanske ska man byta. Kram på dig i lingonsnåren, det är väl dags snart. Kram från mellansverige.

  Gilla

 17. Helena Palena skriver:

  Hej Ida! Long time no see!

  Gilla

 18. Trinity Pete Parfalk skriver:

  Tänk ARPA.net ”Glömde” syndabocka andra idag när de i Brådskan Pumpade in Adobe & macromedia macShit

  Gilla

 19. Hej Kikade in och såg ditt inlägg, ja som du vet håller jag inte med dig i det du skriver. skrev å min blogg att det är självklart att de skall få ha porr(Inte den grövsta)

  Att hindra interner från att läsa porr är att be om mer problem på anstalterna..jag förstår att det är den mest aparta porren som skall strypas. Men människan har 6uella drifter och att inte låta dem ha något att titta på då de ”ångestreducerar” kan innebära att de tar ut sin frustration på annat sätt. Testosteron är ett märkligt hormon..

  svår fråga…

  Men jag hoppas i alla fall att du/ni har det bra. Var rädda om er..

  Trevlig helg
  Tindra-Annette/tindra66

  Gilla

 20. En fråga till er.. fungerar era snapshot? verkar ligga nere..Hjälp!

  MVH
  Annette

  Gilla

 21. maggihaglund skriver:

  Härligt Helena!
  Naturligtvis skall inte sexualbrottsfångar få tillgång till extrema porrtidningar. Lika lite som det skall finnas knark på anstalterna. Det är för mycket daltade på dessa inrättningar i dagens läge. Lagstiftningen om fängelsestraff är förbyggande och skall avskräcka att begå brott. Vilket helt tycks bortglömt i dagens Sverige. Det skall svida att få ett fängelsestraff och inte vara ett ställe för planering och kontaktknytande (Hells Angels m m ) för en karriärsbrottsling. Är inte helt säker på att sexualbrottslingar skall betraktas som sjuka överlag. Vissa ja, men många sitter där för en mycket snedvriden syn på västerländska kvinnor. Alla icke muslimska kvinnor är för dem horor och inget annat och kan behandlas(våldtas) som sådana utan några regrets. Tittar man på våldtäkts statistiken är övervägande den senare kategorin. Och detta är ingen hemlighet, även om vissa gör allt för att dölja sanningen. Detta är inte rasism. Man kan inte vara det mot en religion och jag är ingen vän av islam, i samma utsträckning som jag inte är vän av någon fanatistisk religion. Det är religion(tron på en gud) är historia och det har vi passerat redan. Däremot kan vi vara andliga och kasta oss ut i frågor varthän och varför, men icke mer med massa gammaldags Gudar och deras irrläror.

  Gilla

 22. Helena Palena skriver:

  Maggi – har du en rondellhund som avatar! Är inte det lite vågat i dessa tider! Ja, en gud är historia! Framtiden är redan här! Härligt!

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.