Sahlins största bekymmer: Hur focka röda ulven Marita!

Marita Ulvskog
Mona Sahlins största bekymmer är nog inte fyrpartialliansen utan det torde nog vara partisekreteraren Marita Ulvskog. Ska bli kul att se hur länge Ulvskog får vara kvar.

Med tanke på Ulvskogs förflutna kanske Mona inte kan focka henne hur som helst. Marita Ulvskog har som tidgare aktiv kommunist, som tidigare journalist på kommunistblaskan Gnistan samt som tidigare aktiv i Maoistiska och Leninistiska sammanslutningar kommit att bli den som år 2007 alltmer tydligt håller dörrarna halvöppna för de två kommunistpartierna V och Mp att etablera ett samarbete och stöd till en önskad s-regering. Siktet är nu inställt på att i 2010 års valrörelse aktivt stödja socialdemokraterna i förhoppning att efter valet 2010 Sverige då har en socialistisk regering bestående av s-v-mp.

Tidigare sosseledare som Per-Albin Hansson, Tage Erlander, Olof Palme tog klart avstånd från allt samröre med kommunisterna. Göran Persson ville också visa kalla handen men måste mot sin vilja jolma runt med mp. Det var den tidigare statsministern Ingvar Carlsson som tog in gammelkommunisten Ulvskog i s-regeringen trots varningar p g a hennes kommunistiska förflutna. Allt fler s-väljare kräver att Marita Ulvskog snarast skall skiljas från sitt uppdrag som s-partisekreterare, så att hon därmed förhindras att medverka till att de två kommunistpartierna V och Mp får en chans att närma sig det socialdemokratiska beslutsfattandet.

Vad som pågår i riksdagshuset i högsta s-ledningen i denna fråga får man inget veta i pressen. Man får tänka själv. Jag tror att Mona Sahlin känner sig villrådig i frågan. Hur göra med en röd ulv? Hur dumpar man en syster på ett snygg sätt? Att vara ledare är inte lätt!

…….

Det här inlägget postades i Politik. Bokmärk permalänken.

4 kommentarer till Sahlins största bekymmer: Hur focka röda ulven Marita!

 1. sofia L.S. skriver:

  Din tankegång är intressant, har själv funderat på det. Men hur blir det om statshemligheter hamnar i händerna på vänsterradikaler och miljöpatrister?
  ,,,,,,,,,,,,
  lite grand bara Helena.
  Gott att äta middag. Är det höstkvigan?

  ja jag önskar dig med en trevlig kväll

  Gilla

 2. Helena Palena skriver:

  Ja, hur blir det? Dom springer väl till Sovjet och skvallrar! Men det gjorde ju Palme med… Så vad ska man tro. Allt är ett spel för gallerierna. Dock är det kul att tänka själv!

  Gilla

 3. sofia L.S. skriver:

  den där damen skulle säkert sälja oss till öst på ett ögonblick
  ,,,,,,,,,,,,,,,,
  Ja, helena, och jag blir så arg på dom alla. Utsatta personer kan jag förstå. Men att både kyrka och press går ut gör mig fullständigt rasande. har dom inget vett och inget hjärta överhuvudtaget?

  Gilla

 4. Helena Palena skriver:

  Ja, tror inte man kan lita på henne. Fast hur ute är det inte med kommunism nowadays?

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.